Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 01/06: Περνάμε ωραία και φαίνεται!

Τι πιο όμορφο από το να καλωσορίζουμε τον Ιούνιο με Σελήνη καιΑφροδίτη στον Ταύρο, δείγμα καλοπέρασης, άνεσης και χαλαρότητας, πόσο μάλλον που είναι Σάββατο και έχουμε όλο το περιθώριο να το ρίξουμε έξω μέχρι το πρωί και να ευχαριστηθούμε την κάθε στιγμή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το μενού έχει και μπόλικο έρωτα, αισθησιασμό και σeξ, οπότε δεσμευμένοι και ελεύθεροι φροντίστε να αφήσετε τα κολλήματά σας και να χαρείτε ό,τι σας σερβίρει η μέρα. Όχι τίποτα, αλλά για να μπει καλά ο μήνας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας, οπότε φροντίστε να καλοπεράσετε και εκμεταλλευτείτε και την εύνοιά σας για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Η επιτυχία πάντως δεν αργεί.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, μην είστε ξεροκέφαλοι και να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κι αν δείτε ότι επιμένουν πολύ στις απόψεις τους, δε χάθηκε κι ο κόσμος να κάνετε τα στραβά μάτια μια μέρα…

Advertisements

 Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, μην αγχώνεστε! Περάστε όμορφα και αφήστε τα οικονομικά στην άκρη. Στα ερwτικά, τώρα που γυρίζει, κάντε τις κινήσεις σας και θα βγείτε κερδισμένοι.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα