Μην χασετε

Ζώδια: Ο Ερμής στο Σκορπιό – Δες πως θα επηρεάσει το ζώδιο σου!

Μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Ερμής στο Σκορπιό από τις 10 – 30 Οκτωβρίου 2018 , από την Αθηνά Βαγενά

Advertisements

Είμαστε έτοιμοι να βυθιστούμε στις σκέψεις μας, να αναλογιστούμε τα λάθη μας να κάνουμε τον απολογισμό μας και να προσπαθήσουμε με γνώση και σοφία, να επικοινωνήσουμε και να βρούμε τις απαντήσεις που ψάχναμε εδώ και καιρό!

Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού από 10-30 Οκτωβρίου στο ίδιο ακριβώς ζώδιο κινείται και η Αφροδίτη (φαινομενικά ανάδρομη).

Βρισκόμαστε λοιπόν σε μία περίοδο έντονης ενδοσκόπησης, όπου καλούμαστε να έρθουμε σε μία «αναμέτρηση» με το παρελθόν , βάζοντας σκέψεις και επιθυμίες σε μία σειρά.

 

Ο Ερμής ως γνωστόν, είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο, τα ταξίδια, τις επαφές, τις συμφωνίες, την μόρφωση, την σχέση μας με τα αδέρφια μας και τα μέσα επικοινωνίας.

Διανύουμε λοιπόν ένα διάστημα, κατά το οποίο θα έχουμε την δυναμική για να συγκεντρωθούμε στις σκέψεις μας, να διαλευκάνουμε τα «μυστήρια» που υπάρχουν γύρω μας και θα έχουμε την ικανότητα να αφιερωθούμε στη δουλειά μας αλλά και να «αγγίξουμε» αυτές τις ευαίσθητες χορδές, που αφορούν τα «θέλω» μας από υλικής και συναισθηματικής πλευράς.

Δεν θα μένουμε στην επιφάνεια των πραγμάτων αλλά θα προσπαθούμε να διεισδύσουμε στο βάθος , προκειμένου να βρούμε εκεί τις απαντήσεις. Θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να νιώθουμε την ανάγκη για απομόνωση, σκέψη, περισυλλογή.

Advertisements

Δεν θα λείψουν από τις επικοινωνίες μας τα πείσματα, καθώς και η τάση να θέλουμε να επιβάλουμε τις απόψεις μας, θεωρώντας ότι είναι οι σωστές, για το λόγο αυτό θα πρέπει να αποφύγουμε την απολυτότητα. Παράλληλα, φανερά θα είναι και τα παρασκήνια, οι ίντριγκες αλλά και … τα κουτσομπολιά!

Κατά την διάρκεια παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει σημαντικές όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες. Πώς θα σε επηρεάσουν αυτές το προσωπικό σου ωροσκόπιο;

ΚΡΙΟΣ : Κατά την διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, θα αναζητήσεις να βρεις λύσεις για τα οικονομικά σου, ενώ παράλληλα θα σου δοθεί και η ευκαιρία να κάνεις διακανονισμούς που αφορούν φορολογικά, τραπεζικά, νομικά ή και δικαστικά θέματα. Απέφυγε την εριστικότητα ή και την επιμονή στις επαφές σου ενώ παράλληλα αυτή την περίοδο μπορείς να ξεπεράσεις δυσάρεστες σκέψεις ή και αναμνήσεις που στέκονται εμπόδιο στην ψυχολογική σου ηρεμία!

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ερμής στο Σκορπιό, σημαίνει για σένα φίλε μου Ταύρε, ότι μπορείς να συζητήσεις και να δεις διεξοδικά και αναλυτικά θέματα που αφορούν τις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες, τον γάμο ή τον σταθερό δεσμό σου! Μπορείς να βρεις λύσεις, να κουβεντιάσεις και να φτάσεις επί της ουσίας σε πορίσματα που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις συμπεράσματα! Μην ξεχνάς ότι με τον διάλογο, όλα μπορούν να διορθωθούν! Αυτό το διάστημα θα ανοίξεις τα χαρτιά σου, τα πεις όλα, θα ακούσεις τους κοντινούς σου ανθρώπους και στο τέλος θα μπορέσεις να βρεις την άκρη του νήματος! Παράλληλα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αξιοποιήσεις κατάλληλα τις επαγγελματικές σου συνεργασίες ή και να συνάψεις νέες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ευνοείστε ιδιαίτερα για μία νέα γνωριμία που θα μπορούσε στην πορεία να πάρει την εξέλιξη μίας σχέσης!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκινά για σένα μία περίοδος, που γίνεσαι το παιδί για όλες τις δουλειές και όλοι κρέμονται κυριολεκτικά από τα χείλη σου στην καθημερινότητά σου! Οι ευθύνες σου αυξάνονται και η καθημερινότητά σου γίνεται έντονη! Δεν αποκλείεται να κάνεις μετακινήσεις με την δουλειά σου ή να συζητήσεις θέματα που αφορούν τον τομέα της εργασίας σου! Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις σε πρόγραμμα τις εργασίες σου ή και να έχεις την ανταμοιβή των προσπαθειών σου μέσα από την σκληρή εργασία που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Επιπλέον, αυτή την περίοδο θα θελήσεις να ξεκινήσεις και μία νέα δραστηριότητα ή θα πάρεις την απόφαση να κάνεις κινήσεις που θα μπορέσουν να βελτιώσουν την φυσική σου κατάσταση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής μπήκε στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό σημαίνει φίλε μου Καρκίνε, ότι τώρα στο μυαλό σου τριγυρίζουν σκέψεις που αφορούν τον έρωτα , το παιδί ή ακόμα και τhν επιχειρηματικότητα! Είναι μία περίοδος που μπορείς να νιώσεις πολύ όμορφα μέσα από φλερτ, επικοινωνίες αισθηματικού περιεχομένου, εκ βαθέων εξομολογήσεις καρδιάς, μηνύματα / ειδήσεις από παιδιά …. Παράλληλα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να θέσεις σε εφαρμογή σκέψεις ή αποφάσεις που αφορούν ένα δημιουργικό σου σχέδιο!

 

Advertisements

ΛΕΩΝ: Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, κλείνεσαι για λίγο στα του οίκου σου, σκέφτεσαι καταστάσεις που έχουν προκύψει στο σπίτι, στην οικογένεια, στους πολύ δικούς σου ανθρώπους και αναζητάς περισσότερο την ηρεμία ή και την εσωστρέφεια, προκειμένου να πάρεις αποφάσεις! Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου, θα κουβεντιάσεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, θα αναζητήσεις τους καλύτερους τρόπους που θα μπορέσουν να εξομαλύνουν το κλίμα γύρω σου. Παράλληλα αυτή την περίοδο θα λάβεις ικανοποίηση από τις επαγγελματικές και οικονομικές εξελίξεις που θα υπάρξουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Ερμής είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου και αυτό σημαίνει ότι τα περάσματά του από τα ζώδια σε επηρεάζουν σημαντικά! Ο Ερμής από τον Σκορπιό, σου πάει πολύ έτσι λοιπόν το διάστημα αυτό εξωτερικευτείς, θα επικοινωνήσεις, θα διαπραγματευτείς, θα ταξιδέψεις, θα επικοινωνήσεις και θα γεφυρώσεις κάθε επικοινωνιακό χάσμα! Θα σου είναι πιο εύκολο να πείσεις, να μεταδώσεις ενώ οι σκέψεις σου θα είναι αποδοτικές και θα έχεις πολύ καλή μνήμη και αυτοσυγκέντρωση, που θα σε βοηθήσει σε κάθε πρόκληση που θα συναντήσεις μπροστά σου!

ΖΥΓΟΣ: Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και εσύ αρχίζεις να δραστηριοποιείσαι προκειμένου να βάλεις σε μία σειρά τον τομέα των οικονομικών σου! Το διάστημα αυτό ευνοείσαι σε συνδιαλλαγές, σε επαφές που μπορούν να φανούν ωφέλιμες για την πορεία των οικονομικών σου, ενώ θα κάνεις διαπραγματεύσεις και θα δεχτείς προτάσεις που θα αφορούν την αύξηση των εσόδων σου! Επιπλέον αυτό το διάστημα πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Η καχυποψία στις σταθερές σου σχέσεις, δεν θα σε ωφελήσει για το λόγο αυτό προσπάθησε με την διαλλακτικότητα να εξαλείψεις τυχόν ανασφαλείς σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου και εσύ τώρα μπορείς να επικοινωνήσεις και να χειριστείς τόσο τον γραπτό όσο και τον προφορικό σου λόγο με απόλυτη ακρίβεια, άνεση αλλά και πειθώ! Ακόμα και ο πιο δύσπιστος άνθρωπος, θα μπορέσει να επηρεαστεί από τα λόγια σου το επόμενο διάστημα! Ωστόσο θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθεις πίεση, εκνευρισμό και θα έχεις την αγωνία και την επιμονή να παλέψεις ακόμα περισσότερο προκειμένου να φτάσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις! Θυμήσου ότι δεν γίνεται πάντα να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων, όσο και αν είναι κάτι που εσύ πραγματικά το θέλεις αυτό …. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τώρα είσαι «έσω έτοιμος» για να δώσεις απαντήσεις, να αποστομώσεις οποιονδήποτε σε αμφισβητήσει ή θελήσει να σου πάει κόντρα! Μπορείς να καταφέρεις πολλά, έχοντας σαν όπλο σου το επικοινωνιακό ταλέντο σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ήδη έχεις αρχίσει να έχεις κάποιες περίεργες, ξαφνικές αναλαμπές, δηλαδή κάποια διαίσθηση για όσα συμβαίνουν γύρω σου. Μπορεί να δείχνεις στους γύρω σου ότι δεν κατανοείς, ή ότι δεν καταβαίνεις, όμως εσύ τώρα που ο Ερμής είναι στο ζώδιο του Σκορπιού, βλέπεις πίσω από το «φαίνεσθε» και βγάζεις τα πορίσματά σου! Αυτή την περίοδο δεν θα χαρακτηρίζεσαι από εξωστρέφεια ή κοινωνικότητα, θα σου αρέσει να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου, να διαβάζεις τα βιβλία σου, να ταξιδεύεις στα μονοπάτια της φαντασίας σου! Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ξεπεράσεις προβλήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις, ενώ παράλληλα είναι μία καλή ευκαιρία να εργαστείς μοναχικά, χωρίς να ανακοινώνεις για την ώρα τα επαγγελματικά σου βήματα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σύσφιγξη φιλικών σχέσεων φέρνει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού για το δικό σου ζώδιο! Κατά την διάρκεια της πορείας του θα έχεις περισσότερη κοινωνικότητα και θα είσαι το επίκεντρο σε κάθε παρέα, σε κάθε κάλεσμα, σε κάθε φιλική συγκέντρωση. Θα έχεις την «μαεστρία» και την ευελιξία να κινηθείς στο κοινωνικό σου περιβάλλον με τρόπο επιτυχή! Παράλληλα θα έχεις και τις ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις νέες γνωριμίες ή αλλιώς «συμμαχίες» που θα μπορούσαν να σταθούν ωφέλιμες στα προσωπικά σου σχέδια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, επικεντρώνεσαι στον τομέα της καριέρας σου και βρίσκεσαι σε συζητήσεις και επαφές, προκειμένου να οδηγήσεις τα επαγγελματικά σου ένα βήμα παρακάτω! Το διάστημα αυτό, κρίνεται ευνοϊκό για να προβάλεις τις ικανότητές σου, να πάρεις αποφάσεις για θέματα που αφορούν την εξέλιξη των επαγγελματικών σου, να έρθεις σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους, με τους οποίους μπορείς να έχεις μία καλή επαγγελματική συνεργασία…. Με λεπτομέρεια και ακρίβεια θα αντιμετωπίσεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και θα οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου, με κύριο στόχο σου την άνοδο και την εξέλιξή σου! Αν βρίσκεσαι σε περίοδο αναζήτησης εργασίας, τώρα μπορείς να κινηθείς αποτελεσματικά για να βρεις κάποια απασχόληση! Πάνω από όλα για σένα αυτό τον καιρό μετρούν οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σου, και αγχώνεσαι για την επιτυχία!

 

ΙΧΘΥΣ: Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, σε κάνει να βρίσκεσαι στα επικοινωνιακά σου φόρτε! Οι πνευματικοί σου ορίζοντες ανοίγουν, αυτό σημαίνει πως το διάστημα αυτό, μπορείς να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο, να αναπτύξεις περισσότερο τις γνώσεις σου, να έχεις επιτυχία και κατακτήσεις σε θέματα σπουδών ή επιμόρφωσης! Παράλληλα το διάστημα αυτό κρίνεται ιδανικό για να πραγματοποιήσεις κάποιο μακρινό ταξίδι ή να έρθεις σε επαφή με άτομα του εξωτερικού. Το πιο σημαντικό όμως για αυτό το χρονικό διάστημα του έτους, είναι ότι οι ιδέες σου, οι σκέψεις και οι επαφές που θα έχεις, θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στις προσωπικές σου προσδοκίες.

Πηγή: oroskopos.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα