Μην χασετε

Ζώδια Νοεμβρίου: Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για να ξεπεράσεις τα εμπόδια

Μάθε τι σε περιμένει στον eρωτα, την καριέρα και τα οικονομικά το μήνα Νοέμβριο.

Advertisements

Του Κώστα Λεφάκη

Κριός
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Ο κυβερνήτης σας Άρης παραμένει ανάδρομος στο ζώδιό σας μέχρι τις 14 του μήνα και είναι ο κύριος υπεύθυνος για τη νευρικότητα και το ανικανοποίητο που επικρατεί σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Οπλιστείτε με υπομονή και αυτοκυριαρχία και μην πολλαπλασιάζετε τις πιέσεις που δέχεστε από το περιβάλλον. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό επηρεάζει τις εξελίξεις στην εργασία, προσφέροντάς σας τα απαραίτητα εφόδια για να παραμείνετε διαλλακτικοί και ταυτόχρονα αισιόδοξοι. Επίσης, η Αφροδίτη σάς βοηθά να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες, έστω και περιστασιακά. Οι ελεύθεροι μπορείτε να είστε πιο τολμηροί στις προσεγγίσεις σας.

Ταύρος
21 Απριλίου – 21 Μαΐου

Πολλοί από εσάς βρίσκετε μεγάλο ενδιαφέρον στην επαγγελματική σας ζωή, ιδιαίτερα όταν ασχολείστε με ένα νέο αντικείμενο το οποίο σας ωθεί να γίνεστε δημιουργικοί και παραγωγικοί. Οι σχέσεις σας με συνεργάτες και συναδέλφους διέρχονται μια περίεργη περίοδο ανακατατάξεων, γι αυτό φροντίστε να μην είστε εσείς οι υπεύθυνοι για την όποια αλλαγή της κατάστασης που επικρατεί. Αισθηματικά, καταφεύγετε σε μυστικές ή ακατάλληλες σχέσεις δοκιμάζοντας να δαμάσετε τις προσωπικές σας ανασφάλειες. Οικονομικά, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται περισσότερο αποδοτικό και πιο ουσιαστικό.

Δίδυμοι
22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Ένας ιδιαίτερος Νοέμβριος για εσάς, καθώς καλείστε να αντιμετωπίσετε προκλήσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Η εργασία χρειάζεται αναδιοργάνωση και αυτό αφορά κυρίως τους ελεύθερους επαγγελματίες ή όσους λειτουργείτε σε άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον. Ο Άρης από τον Κριό, ανάδρομος το πρώτο μισό του μήνα, φέρνει ιδέες, ευκαιρίες και συναναστροφές που είναι στο χέρι σας να αξιοποιήσετε. Η λέξη του μήνα είναι «συνέπεια», την οποία πρέπει να υποστηρίξετε όσο μπορείτε. Ο μήνας κλείνει με έκλειψη σελήνης στο ζώδιό σας, η οποία επηρεάζει τον ψυχισμό σας και ό,τι σχετίζεται με τη διάθεση, τη συναισθηματική σας έκφραση και ικανοποίηση.

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Αυτό το διάστημα φέρνει στο προσκήνιο ζημιές του παρελθόντος, τόσο υλικές όσο και συναισθηματικές, και σας αναγκάζει να βρείτε τρόπους αντιμετώπισης και αποκατάστασής τους. Με τα κατάλληλα επιχειρήματα, οι άλλοι θα είναι πιο υπομονετικοί και πιο συνεννοήσιμοι. Συναισθηματικά φροντίστε ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας και να μην ειπωθούν πράγματα που θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν. Το τέλος του μήνα δίνει ώθηση στα σχέδιά σας, αρκεί να είστε σοβαροί στις αποφάσεις σας και να μην αναβάλλετε δράσεις που έχετε προγραμματίσει. Η έκλειψη της σελήνης στο τέλος του Νοεμβρίου μπορεί να σας αναγκάσει να μεσολαβήσετε για την επίλυση διαφορών μεταξύ ανθρώπων που συναναστρέφεστε καθημερινά.

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στα έξοδά σας, καθώς γίνεστε περισσότερο καταναλωτικοί από παραγωγικοί. Μια αλλαγή στην εργασία θα πάρει ακόμη χρόνο μέχρι να οριστικοποιηθεί και να αποδώσει τα δέοντα. Προσοχή χρειάζεται σε κάποια πρακτικά σας θέματα. Φροντίστε το συμφέρον σας και μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη, καθώς αυτός ο παράγοντας χρειάζεται υποστήριξη εκ μέρους σας. Γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και στις αισθηματικές σας επιδιώξεις. Οι μόνιμες σχέσεις φαίνεται να ταλαιπωρούνται από τις πιέσεις του περιβάλλοντος και ορισμένες αντιμετωπίζουν και προβλήματα απόστασης. Η έκλειψη της σελήνης σάς υποχρεώνει να ακούτε προσεκτικά κάποιες υποδείξεις, αλλά χωρίς να δεσμεύεστε απέναντί τους!

Παρθένος
24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Δώστε προσοχή σε ό,τι περιλαμβάνει οποιασδήποτε μορφής αβεβαιότητα και άλλες αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Στα κοινωνικά σας μη δίνετε σημασία σε εκείνους που διαρκώς παραπονούνται και μην επηρεάζεστε αρνητικά από υπερβολές τρίτων. Από τα μέσα του μήνα θα είστε και πάλι στις επάλξεις, να υπερασπίζεστε κεκτημένα και ανθρώπους, καθώς δίνετε ξεχωριστή σημασία στην έννοια του καθήκοντος. Οι ευαίσθητες ή μυστικές σας σχέσεις χρειάζονται ακόμη μεγαλύτερη προσοχή εκ μέρους σας. Ξέρετε καλύτερα από τον καθένα, όμως, πως μόνο αν μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και δεν παρασύρεστε από εκείνους που είναι πιο διπλωμάτες από εσάς θα μπορέσετε να υπερασπιστείτε αποτελεσματικά τα συμφέροντά σας.

Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Οι δυσκολίες σάς τρέφουν και σας κάνουν περισσότερο αποφασιστικούς και αποτελεσματικούς. Δείτε πού υπάρχουν ευκαιρίες και διαθέστε περισσότερο χρόνο στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας. Είναι σημαντικό να διαπιστώσετε ότι διαθέτετε όλες τις απαραίτητες εφεδρείες για να μπορέσετε να ξεπεράσετε την ταραγμένη αυτή περίοδο, με τον Άρη σε φάση έξαρσης στον απέναντί σας Κριό, φροντίζοντας όμως να μην παρουσιάσετε όλα σας τα όπλα από την πρώτη στιγμή. Αισθηματικά δώστε περιθώρια στον σύντροφό σας να καλύψει τις δικές του εκκρεμότητες και μην τον πιέζετε να ξεπεράσει τις δυνατότητές του. Επίσης, είναι σημαντικό να προγραμματίσετε και να τηρήσετε τις οικονομικές σας δραστηριότητες και υποχρεώσεις.

Advertisements

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Είστε περισσότερο αποδοτικοί στις ενέργειές σας τον Νοέμβριο, μήνα των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς, αν και δεν θα λείψουν τα έξοδα και οι υποχρεώσεις προς τρίτους. Ξέρετε, όμως, ότι αν τα καταφέρετε, θα προχωρήσετε στην επόμενη επιδίωξή σας, και αυτό αφορά τους πιο φιλόδοξους από εσάς. Θέματα προσωπικής διάθεσης και μικρά προβλήματα υγείας βρίσκουν διέξοδο και τακτοποιούνται χωρίς περαιτέρω αρνητικές εξελίξεις. Δώστε ώθηση, λοιπόν, στα σχέδιά σας που αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας και συνεχίστε να αισιοδοξείτε για το μέλλον, που θα φέρει κάποιες αισθητές και χρήσιμες αλλαγές. Σκεφτείτε θετικά και εργαστείτε σοβαρά για να πετύχετε αυτά που θέλετε!

Τοξότης
23 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου

Τα σχέδιά σας για ήρεμες ημέρες τον Νοέμβριο φαίνεται να μην εφαρμόζονται, καθώς οι περισσότεροι από εσάς αντιμετωπίζετε αρκετές νέες υποθέσεις στην εργασία. Ξεπεράστε κάποια πρακτικά εμπόδια που θα παρουσιαστούν, καθώς δεν είναι ικανά να σταματήσουν την πορεία και τα σχέδιά σας. Ο Άρης από τον Κριό σάς κάνει δημιουργικούς και πολύ δραστήριους. Στα αισθηματικά θα έχετε ευκαιρίες να πλησιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να τον κάνετε να ανταποκριθεί στα αισθήματά σας. Η προσωπική και οικογενειακή σας ζωή θα σας απασχολήσουν προς το τέλος της περιόδου, χωρίς όμως να προκαλέσουν αιτίες κρίσης και αντιπαραθέσεων. Η έκλειψη της σελήνης στους απέναντί σας Διδύμους σας αναγκάζει να επιμεληθείτε τα οικονομικά σας και να μην κάνετε άσκοπα έξοδα.

Αιγόκερως
23 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Να είστε προσεκτικοί στις οικογενειακές σας σχέσεις και στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε κάποιες ευαίσθητες ισορροπίες που έχουν δημιουργηθεί. Αισθηματικά φαίνεται ότι ανακινούνται θέματα του παρελθόντος, τη στιγμή που δεν θέλετε να ασχοληθείτε μαζί τους. Κρατήστε αποστάσεις από επαγγελματικές αντιπαραθέσεις τρίτων και έχετε υπόψη σας ότι το συμφέρον σας απαιτεί καλύτερες σχέσεις με όλους όσους παίζουν ρόλο στην επίτευξη των στόχων σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι πιο ιδιαίτερο στα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων συνεργασιών. Η έκλειψη της σελήνης στις 30 σας αναγκάζει να αναθεωρήσετε εν μέρει τις προγραμματισμένες σας ενέργειες, καθώς φέρνει απρόοπτα στην καθημερινότητά σας. Προσέξτε τα έξοδά σας για να μη φανείτε ασυνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Υδροχόος
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Ο Νοέμβριος σας προειδοποιεί ότι πρέπει να πάρετε στα σοβαρά τις σχέσεις σας με τους άλλους, ιδιαίτερα εκείνες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες και ωφέλιμες. Κάποια έξοδα είναι στο πρόγραμμα, αλλά είναι αντιμετωπίσιμα και τακτοποιούνται εύκολα. Φροντίστε να μην αποσπάτε το ενδιαφέρον σας από τους στόχους σας και να μην αφήνετε τους άλλους να αποφασίζουν για εσάς. Οι νεότεροι ασχοληθείτε με την εξέλιξή σας, γιατί το διάστημα αυτό απαιτεί σοβαρότητα και όχι χαλαρότητα. Πολλά από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας έχουν τη δύναμη να σας ευνοήσουν ή να διογκωθούν και να σας εμποδίσουν να ακολουθήσετε τον δρόμο που έχετε επιλέξει.

Ιχθύες
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Η περίοδος αυτή σας θέλει προσεκτικούς και αποτελεσματικούς στα σχέδιά σας. Λειτουργήστε χωρίς άγχος στις επιδιώξεις σας και ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του επαγγέλματός σας. Αισθηματικά, ο Άρης από τον Κριό δεν εγγυάται ένα διάστημα πλούσιο σε γεγονότα που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη διάθεσή σας. Η οικογένεια, το προσωπικό σας περιβάλλον και οτιδήποτε χαρακτηρίζεται από σταθερότητα σας βοηθούν να αισθανθείτε καλύτερα και να απομακρύνετε τις αιτίες ανησυχίας. Η έκλειψη της σελήνης στις 30 στους Διδύμους σας υποχρεώνει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με κάποια θέματα υγείας που έχετε παραμελήσει εδώ και λίγο καιρό.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα