Μην χασετε

Ποια είναι τα δυνατά σημεία και χαρίσματα που ζηλεύουν οι άλλοι σε σένα σύμφωνα με το ζώδιο σου

Ας δούμε ποια είναι τα δυνατά σημεία του ζωδίου σου που θα ήθελε κάποιος να έχει!

Πολλές φορές τυχαίνει να ζηλεύουμε τα χαρακτηριστικά ενός ζωδίου και να θέλαμε να τα υιοθετήσουμε, άλλες πάλι να μην επιθυμούμε να μοιάζουμε για κανένα λόγο με κάποιο άλλο ζώδιο.

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, αλλά υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά ζωδίων που θα θέλαμε όλοι να έχουμε, γιατί κάτι μας λείπει. Ας δούμε ποια είναι τα δυνατά σημεία του ζωδίου σου που θα ήθελε κάποιος να έχει, αλλά και για ποιο λόγο δε θα ήθελε καθόλου να σου μοιάσει!

KΡΙΟΣ

Advertisements

Γενικά ο Κριός είναι ζώδιο που αγαπά πολύ τον εαυτό του και βλέπει ποιο είναι το συμφέρον του. Αυτό ίσως είναι η δική του άμυνα, για να μην πληγωθεί. Εσύ αυτό που θα υιοθετήσεις από εκείνον, είναι το θάρρος που έχει να τολμά και να ρισκάρει σε καταστάσεις που υπερβαίνουν τα ανθρώπινα όρια, με μοναδική ενέργεια και πίστη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος λατρεύει να μετατρέπει τον κόπο του σε… χρήμα, το οποίο να αποταμιεύει σε ένα μεγάλο χρηματοκιβώτιο, που ποτέ δε θα αδειάζει. Εσύ όμως, μπορείς να πάρεις από αυτόν την εσωτερική του δύναμη, το κουράγιο του να λύνει τις δύσκολες υποθέσεις και την τρομερή επιμονή του στη ζωή…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Advertisements

Ο Δίδυμος έχει την φήμη ότι ασχολείται πολύ με προσωπικά θέματα των άλλων και δίνει μεγάλη σημασία σε υποθέσεις, που δεν τον αφορούν. Σαν να λέμε ότι… μπαίνει σε ξένα χωράφια. Ωστόσο, εσύ μπορείς να… ζηλέψεις το μυαλό του, που είναι πάντα σε εγρήγορση και να μάθεις πολλά από την σπιρτάδα του.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος παραμένει πιστός στο παρελθόν και ό,τι έχει σχέση με αυτό. Μπορεί όμως να προκαλέσει ο ίδιος πόνο στη ζωή του από το πουθενά και να περάσει σε φάση… κλάψας. Έχει όμως ένα τρόπο να φροντίζει τους πάντες και τα πάντα, και να τους προστατέψει μέσα στις φτερούγες του, αυτό να κρατήσεις εσύ.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Η δύναμη και η αυτοπεποίθηση που έχει γύρω από την εικόνα του και ό,τι αφορά τη ζωή του, μπορεί μερικές φορές να σε κάνουν να νιώθεις ότι είναι το πιο εγωιστικό ον στον κόσμο, αλλά ξέρει πολύ καλά πού βαδίζει. Αντί να τον κρίνεις, προσπάθησε να κρατήσεις την αυτοπεποίθησή του, αλλά και τον τρόπο που έχει να τα βλέπει όλα τέλεια!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο με πολλές… παραξενιές, που τις μεταδίδει και στα άτομα που τον περιβάλλουν. Δεν έχει ανοιχτές ιδέες, μένει προσκολλημένος στα δικά του πιστεύω, ενώ μερικές φορές στις τσέπες του έχει… καβούρια. Κάτι όμως λάμπει σε αυτόν: Η συμπαράσταση που δείχνει στους άλλους, η τόλμη του και η καθαρή ψυχή του.

 

ΖΥΓΟΣ

Για να αποφασίσει να κάνει κάτι ένας Ζυγός, θα πρέπει να γυρίσει η γη πολλές φορές γύρω από τον εαυτό της. Και αυτός θα είναι ακόμα σε αναμονή. Αυτή η αναποφασιστικότητά του όμως, του επιτρέπει να μην κάνει επιπόλαιες και λάθος κινήσεις. Γιατί να μην τον ακολουθήσεις και εσύ σε αυτό;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερwτικό ζώδιο, που υπερβαίνει πολλές φορές ακόμα και τα ίδια του τα όρια και αφήνει τους άλλους πίσω του. Το μεγαλύτερο προτέρημά του όμως, είναι ότι μια στιγμή πτώσης για εκείνον, μπορεί να γίνει εύκολα σημείο αναγέννησης και επιτυχίας. Ακολούθησε το πάθος του με κλειστά μάτια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν αναλαμβάνει εύκολα τις ευθύνες του και τα ρίχνει στους άλλους. Δε ρισκάρει ποτέ και αν το κάνει, θα έχει πολύ σοβαρό λόγο. Ακολουθεί πάντα το δικό του ένστικτο. Αν τον ψάξεις πιο πολύ, θα ανακαλύψεις ότι έχει ένα πνεύμα φιλελεύθερο, που τον βοηθά να ανακαλύπτει νέες ιδέες και να μπαίνει σε νέες περιπέτειες. Το ίδιο κάνε κι εσύ!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον Αιγόκερω αποδίδουν επίθετα όπως απόμακρος, ανέκφραστος, χωρίς συναισθήματα και ψυχρός. Αν όμως τον ψάξεις πιο πολύ, θα ανακαλύψεις ότι μπορείς να υιοθετήσεις από αυτόν την μεγάλη εργατικότητα που έχει και την ακούραστη πλευρά του, που τον καθιστούν πάντα επιτυχημένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τον Υδροχόο λένε ότι είναι ένας εγωιστής που θέλει πάντα να γίνεται το δικό του. Δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματα του και αντιδρά σε όλους και σε όλα. Αν δούμε όμως την θετική του πλευρά, θα καταλάβουμε ότι η ανάγκη του να αλλάξει τον κόσμο, είναι αληθινή και παλεύει να το κάνει. Αυτό είναι δύναμη.

ΙΧΘΕΙΣ

Ζει στον κόσμο που έπλασε αυτός, προσπαθεί να επιβιώσει μέσα σε εξωπραγματικές καταστάσεις, πέφτει στα… πατώματα χωρίς λόγο. Παρόλη την… τρέλα που κουβαλάει όμως, μπορεί να τα παρατήσει όλα και να τρέξει κοντά σε όποιον τον έχει ανάγκη. Ό,τι ώρα και αν είναι. Η αφοσίωσή του στα πρόσωπα που αγαπά, είναι μοναδική!

Πηγή: e-zwdia.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα