Μην χασετε

Ζώδια: Αυτές είναι οι τυχερές ημέρες ως τα τέλη Σεπτεμβρίου

Τα άστρα μετακινούνται και δημιουργούν ευνοϊκές ή μη συνθήκες για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Υπάρχουν όμως και οι μέρες που φαίνεται πως αστρολογικά όλα τα ζώδια, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο, μπορούν να αποκομίσουν πολλά οφέλη.

Πώς; Μα με βάση τον παράγοντα… τύχη.

Την Τετάρτη που μας πέρασε, όσο όμως και σήμερα, ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης, δίνει σύμφωνα με τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου πολύ καλές προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα. Είναι μια καλή περίοδος για συμφωνίες στα επαγγελματικά, αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι που θα εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο και θα στεριώσει.Από τις τυχερές ημέρες του Σεπεμβρίου λογίζεται και το Σάββατο, 20/9, όπου λαμβάνει χώρα ένα τρίγωνο Ερμή – Αφροδίτης.

Σε αντίθεση με το προηγούμενο διήμερο, η όψη αυτή των πλανητών ευνοεί περισσότερο τα ∈ρωτικά και τα προσωπικά των ζωδίων. Η αστρολόγος Άση Μπήλιου σημειώνει επίσης πως είναι μια πολύ καλή ημέρα για αγορές και ιδανικό «περιβάλλον» για καλή και ευχάριστη επικοινωνία.

Η μέρα που τα ζώδια μπορούν να… μετακινηθούν άφοβα

Μια ακόμη καλή ημερομηνία, η 24η Σεπτέμβρη, η οποία ευνοεί ξεκινήματα στον ακαδημαϊκό τομέα, όπως οι σπουδές. Την ίδια στιγμή, η ερχόμενη Τρίτη δείχνει ιδανική για να προγραμματίσει κανείς ένα ταξίδι, μια μετακίνηση – πολλοί φοιτητές και οι οικογένειές τους ετοιμάζονται για τη νέα χρονιά – ακόμη όμως και για την επιλογή ενός νέου αυτοκινήτου. Η μέρα είναι ιδανική για την επιλογή νέου μεταφορικού μέσου.

Advertisements

Τέλος, στις τυχερές ημέρες αστρολογικά θα πρέπει να συγκαταλέγεται και το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου. Για μια ακόμη φορά ευνοούνται τα ∈ρωτικά και οι σχέσεις και τα άστρα ενδεχομένως να ωθήσουν τα ζώδια να γνωστοποιήσουν μια σχέση ή ακόμη και να οργανώσουν τον γάμο τους. Η μέρα ενδείκνυται για ευχάριστες, βαρυσήμαντες σε προσωπικό επίπεδο, ανακοινώσεις, ακόμη όμως και για νέες συνεργασίες.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα