Υλικά

  • 800 γραμμάρια χοιρινό
  • 1 κρεμμύδι
  • 3 πορτοκάλια
  • 1 κλωνάρι σέλινο
  • 100 γραμμάρια κρασί λευκό
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βουτυρώνουμε ένα ταψί και βάζουμε το κρέας μαζί με το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σέλινο, το ένα πορτοκάλι κομμένο σε φέτες με τη φλούδα, 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού από τα υπόλοιπα πορτοκάλια, το κρασί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μια ώρα. Όταν είναι έτοιμο κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Πηγή