Μην χασετε

Ζουγανέλης: «Ο Τραμπ μου έφερε τρεις γυναίκες για να με πείσει να μείνω στις ΗΠΑ»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκάλυψε σήμερα μία άγνωστη ιστορία από την επίσκεψή του στην Αμερική και τη συνομιλία του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Αγαπώ πάρα πολύ αυτό που συνέβη στην Ελλάδα. Είδα μια αξιοπρέπεια στους Έλληνες υπέρ του δέοντος. Είδαμε μια Αμερική να εκπίπτει στα μάτια όλου του υπόλοιπου κόσμου. Κάποτε πήγαινε κάποιος στην Αμερική και του έλεγαν: “φέρε μου αυτό, φέρε μου εκείνο”. Δεν έχει τίποτα η Αμερική μπροστά σε αυτά που έχουμε εμείς απ’ ό,τι φάνηκε και το κυρίαρχο είναι ότι αποκαλύπτεται συνέχεια αυτός ο πρόεδρος της Αμερικής», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης και αποκάλυψε τη μέρα που συνάντησε τον Ντόναλντ Τραμπ και την πρόταση που του έκανε.

«Το 1995 μαζί με την εξαιρετική Γλυκερία και άλλους είχαμε πάει στο Ατλάντικ Σίτι και παίξαμε. Κάποια στιγμή έρχεται αυτό, ο Τραμπ, τον ήξερα ως επιχειρηματία τότε, και μου λέει εσύ θα μείνεις εδώ. Του λέω δεν γίνεται και για να με δελεάσει έφερε και τρεις γυναίκες. Δηλαδή, αυτός ο άνθρωπος κυβερνάει την Αμερική. Αυτός ο άνθρωπος λέει να κάνουμε ενέσεις με αντισηπτικά. Αυτό είναι το επικίνδυνο. Αυτός έχει τους κωδικούς των πυρηνικών κεφαλών, καταλαβαίνετε πού ζούμε;».

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα