Μην χασετε

9 Cozy φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι σας

Ήρθε η ώρα να φέρετε τη ζεστή εμφάνιση στο σπίτι σας. Τα ζεστά χρώματα θα το κάνουν για τις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Και σήμερα σας φέρνω μερικές εξαιρετικές συμβουλές για το πώς να το κάνετε στο σαλόνι. Διαβάστε παρακάτω και ελέγξτε αυτές τις εκπληκτικές ιδέες για το σαλόνι.

Το σαλόνι σας είναι το μέρος όπου θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, και επίσης καλωσορίζετε τους καλεσμένους σας. Έτσι, πώς να το διακοσμήσετε για να ταιριάζει στο πνεύμα του φθινοπώρου;

Εάν έχετε ένα τραπέζι κονσόλας στο σαλόνι σας, τότε αυτό είναι ένα τέλειο μέρος για να διακοσμήσετε. Θα φέρει αυτή την ιδιαίτερη γοητεία. Για να γίνει αυτό, οι σχεδιαστές θα σας συνιστούσαν να δημιουργήσετε μια βινιέτα. Για εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτό, μια βινιέτα είναι μια ομάδα αντικειμένων που έχουν παρόμοιο στυλ ή χρώμα. Θα πρέπει να συνδυάσετε αυτά μαζί και να πάρετε το τέλειο ντεκόρ. Δοκιμάστε να προσθέσετε στοιχεία με διαφορετικά ύψη.

Η δημιουργία μιας ζεστής γωνίας μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει και ως γωνιά ανάγνωσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια καρέκλα, ή ακόμα και να βάλει μια κουβέρτα στο πάτωμα. Ρίξτε μερικά μαξιλάρια για κάποια επιπλέον άνεση.

Advertisements

Το τραπεζάκι σας πρέπει να διακοσμηθεί επίσης. Χρησιμοποιήστε στοιχεία εμπνευσμένα από το φθινοπωρινό στυλ. Μια στοίβα από βιβλία, κεριά και κολοκύθες είναι ένας καλός συνδυασμός.

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα