Μην χασετε

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να σιδερώνω, και η τσαλάκα τι πειράζει; – Στους 30 βαθμούς έχουν πεθάνει τα πάντα»

Τη Ζενεβιέβ Μαζαρί ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου για τις δουλειές του σπιτιού και αν σιδερώνει και οι ατάκες της Ζενεβιέβ ήταν η μία καλύτερη από την άλλη!

«Εμείς δεν έχουμε σίδερο στο σπίτι, εγώ δεν σιδερώνω. Δεν μπορώ το σίδερο, νομίζω είναι ότι χειρότερο! Να, φαίνεται ότι είμαι λίγο τσαλακωμένη. Του Βασίλη τα ρούχα πηγαίνουν καθαριστήριο. Των παιδιών μου δεν μπαίνω στη διαδικασία για να γυρίσουν μες στη βρωμιά να κάτσω να τα πάω και σιδερωμένα στο σχολείο!», είπε κατηγορηματικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε διευκρινιστικά αν εξαιρούνται τα εσώρουχα από τον προαναφερόμενο κανόνα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί συνέχισε με επικές ατάκες: «Τα εσώρουχα; Πλυντήριο; Παιδιά, στους 30 βαθμούς έχουν πεθάνει τα πάντα! Μην τρελαθούμε! Δεν θεωρώ ότι πρέπει να σιδερώνω. Και η τσαλάκα τι πειράζει; Δεν δουλεύω στο δημόσιο να πεις ότι πρέπει κάποιος να με δει ατσαλάκωτη. Δεν είμαι βουλευτής».

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα