Μην χασετε

Ζαφείρης Μελάς: «Είμαι και με τις δύο πλευρές. Μια λαϊκή παροιμία λέει “αν δεν την κουνήσεις την ουρά σου”»

Ο Ζαφείρης Μελάς είναι με τη σύζυγό του 50 χρόνια, υπήρξαν πειρασμοί στον χώρο της δουλειά του ωστόσο δεν υπέκυψε σε κανέναν γιατί φοβόταν.

Advertisements

 

«Φοβόμουν γιατί υπάρχει ένας στρατός πίσω. Αν συνέβαινε κάτι τι θα γίνονταν αυτοί οι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια, εγώ είμαι άνθρωπος. Τη γυναίκα μου τη γνώρισα όταν ήμουν δευτέρα ή τρίτη δημοτικού. Από τότε ήμαστε αχώριστοι», είπε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και ερωτηθείς για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου περί παρενοχλήσεων και επιθέσεων απάντησε:

 

«Είμαι και με τις δύο πλευρές. Μια λαϊκή παροιμία λέει “αν δεν την κουνήσεις την ουρά σου…”. Από τη άλλη μεριά είναι ότι υπάρχουν κι αυτού του είδους οι άνθρωποι που προσπαθούν με κάθε τρόπο να πιέσουν καταστάσεις. Δεν περίμενα από τόσο σπουδαίους ηθοποιούς… Πώς γίνονται αυτά τα πράγματα; Σκέψου εμένα σαν πατέρα να γινόταν αυτό το πράγμα στην κόρη μου. Θα έκανα ότι μπορεί να κάνει ένας σοβαρός πατέρας. Θα τον έπαιρνα από το αυτό και να γίνει αυτό που δεν πρέπει να γίνει. Είναι σίγουρο όμως; Αλλά γιατί να μην είναι αφού το λένε δημόσια στην τηλεόραση, γιατί θα εκτεθούν; Άρα είναι αλήθεια». δήλωσε και συνέχισε:

«Άκουσα τον Χαϊκάλη που έλεγε ότι ήταν ερωτευμένος με τη κοπέλα αυτή και πίεζε και επέμενε. Δεν άκουσα κάτι που να φανεί βιασμός. Είπε η κοπέλα ότι την έπαιρνε και της έλεγε χuδαία πράγματα. Κλείσ’ το ρε κορίτσι μου. Γιατί κάθεσαι και τον ακούς;»

Για το αν έχουν συμβεί τα ίδια στον χώρο του τραγουδιού: «Δεν νομίζω να ανοίξουν τα στόματα γιατί δεν έχουν συμβεί τόσο τραγικά στον χώρο μας».

Ο τραγουδιστής είχε κακές συνεργασίες με συναδέλφους του και μίλησε για ένα περιστατικό με τη Ρίτα Σακελλαρίου, ενώ αναφέρθηκε και στους νέους καλλιτέχνες.

 

«Υπάρχουν νέοι καλλιτέχνες που έχουν κάνει καριέρα χωρίς να το αξίζουν και είναι ακόμα ενεργοί και είναι και φίρμες. Είχα πάει σε ένα μαγαζί εδώ στην Αθήνα, βγαίνει ένας τραγουδιστής και κόντεψαν να μου βγουν αίμα από τα αυτιά. Εγώ είχα πάει να ακούσω τον Θέμη Αδαμαντίδη», είπε χαρακτηριστικά.

 

Advertisements

 

Στο… quiz για το ποιον εννοεί, απάντησε η Ναταλία Γερμανού, η οποία εκτός από τη θέση που πήρε για όλα όσα είπε σχετικά με τις καταγγελίες, αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής στον οποίο αναφέρθηκε ο Ζαφείρης Μελάς είναι στο Survivor και δεν είναι ο Τριαντάφυλλος. Ως εκ τούτου, είναι ο Πάνος Καλίδης.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα