Μην χασετε

Ζέτα Δούκα: “Καμία θρησκεία δεν θεωρώ ότι μπορεί να προάγει το μυαλό σου”

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο “The 2Night Show” τη Ζέτα Δούκα, η οποία εξέφρασε τις απόψεις της για τον γάμο, για τη θρησκεία, αλλά και τη βία που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της.

Advertisements

Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε στον παρουσιαστή για ποιο λόγο δεν παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηαντωνά, με τον οποίον έχουν μαζί ένα παιδάκι.

“Δεν παντρεύτηκα και ούτε θα παντρευτώ. Γιατί να παντρευτώ; Το παιδί το αναγνωρίσαμε και κάναμε ονοματοδοσία. Πήγαμε κι οι δύο μαζί. Αυτή είναι η διαφορά. Αν είσαι παντρεμένος μπορεί να πάει μόνο ο πατέρας, αν δεν είσαι πρέπει να πάνε και οι δύο. Εμείς είμαστε δεμένοι μια ζωή, δεν χρειαζόμαστε καμία εκκλησία και καμία υπογραφή, ούτε σε δημαρχείο ούτε πουθενά, για να ενωθούμε και για να θεωρήσουμε ότι είμαστε συνδεδεμένοι.”

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για τη σχέση της με τη θρησκεία και την εκκλησία και απάντησε τα εξής:

Δείτε επίσης: Εκτός εαυτού η Τσολάκη με ψευδές δημοσίευμα: «Ντρέπομαι πραγματικά γι αυτή τη “δημοσιογραφία”»

“Δεν τα πάω πολύ καλά. Θρησκεία και εκκλησία εγώ τα έχω μαζί. Όταν είναι θρήσκος πας στην εκκλησία, όταν είσαι στην εκκλησία, είσαι θρήσκος. Δεν πιστεύω σε καμία θρησκεία. Καμία θρησκεία δεν θεωρώ ότι μπορεί προάγει το μυαλό σου και τη σκέψη προς αυτή την κατεύθυνση της ανθρώπινης ύπαρξη επί της ουσίας. Πιστεύω πολύ στην ενέργεια, πιστεύω πολύ στην αγάπη, πιστεύω σ’ αυτό το υπερβατικό, που μπορεί να λέγεται Θεός, γη, αέρας, χώμα. Άλλωστε, όλοι είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό.”

Επίσης, η Ζέτα Δούκα αναφέρθηκε σε ένα άσχημο περιστατικό βίας που της συνέβη από πρώην σύντροφό της:

“Έχω υποστεί βία σε σχέση μόνο μία φορά, η οποία ήταν και πάρα πολύ άσχημη. Τον άνθρωπο αυτόν τον έστειλα σε ψυχολόγο να μιλήσει και βέβαια χώρισα μαζί του. Τώρα θα του είχα κάνει και καταγγελία. Έτσι πρέπει να χειριζόμαστε πλέον αυτές τις καταστάσεις. Η βία σε οποιαδήποτε μορφή της πρέπει να καταγγέλλεται. Εγώ δεν έχω χτυπήσει ποτέ έναν άντρα. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση αμύνθηκα, οπότε και αυτός κατά κάποιον τρόπο χτύπησε. Ήταν μια πάρα πολύ άσχημη στιγμή”.

Advertisements

Δείτε επίσης: «Στα 38 μου πέρασα δύο εμφράγματα και στα 40 μου καρκίνο στο λαιμό»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα