Μην χασετε

Ζένια Μπονάτσου: «Aκόμα φoράω τα ρoύχα τoυ μπαμπά – Πρoτιμoύσα να μείνω σε μια φίλη, αν δεν είχα να φάω»

Η Ζένια Μπονάτσου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου” και αναφέρθηκε στον αγαπημένο της πατέρα, Βλάση Μπονάτσο, αποκαλύπτοντας πως έχει κρατήσει τα ρούχα του και ακόμη τα φοράει.

Advertisements

 

Επίσης, μίλησε για την απόφασή της να είναι οικονομικά ανεξάρτητη από πολύ μικρή ηλικία, ενώ είπε ποια είναι η αγαπημένη της στιγμή σε show του πατέρα της.

Για την απόφαση να δουλέψει από πολύ μικρή: “Δεν βασίστηκα ποτέ στην οικογένεια για τα χρήματα. Αλλά με το που τελείωσα το σχολείο, πήγα δούλεψα και έβγαλα τα δικά μου λεφτά. Δεν είναι κάτι που το κάνω εγώ, το κάνουν πολλοί. Είναι ωραίο να μαθαίνεις από πολύ νωρίς να στηρίζεσαι στα πόδια σου. Πάντα και χωρίς λεφτά να ήμουν, η αλήθεια είναι ότι δεν θα καθόμουν να παρακαλέσω την οικογένειά μου. Προτιμούσα να κοιμηθώ σε μια φίλη μου δύο μέρες και να περάσουμε καλά και να με φιλοξενήσει, αν εγώ δεν είχα φαγητό στο σπίτι να φάω, αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα οπότε είναι αστείο να λέω εγώ “δεν είχα χρήματα να πάρω ένα ταξί” ή “δεν είχα να φάω”.

 

 

Σχετικά με την αγαπημένη της στιγμή στα show του Βλάση Μπονάτσου, η Ζένια Μπονάτσου υπογράμμισε: “Εγώ είχα τρέλα με τις Hi-5. Τότε ο μπαμπάς μου έκανε το “Πάμε γι’ άλλα” και τον είχα παρακαλέσει να τις φέρει. Όταν τις έφερε, πήγα και ξετρελάθηκα. Υπάρχει βίντεο και κάθομαι και το βλέπω. Μπαίνω στο youtube και βλέπω βίντεο με τον μπαμπά γιατί είναι και πράγματα που δεν τα ήξερα, δεν τα είχα προλάβει”.

Η Ζένια Μπονάτσου φοράει τα ρούχα του μπαμπά της, αλλά της γιαγιάς της δεν της κάνουν

 

Advertisements

 

Αναφερόμενη στα ρούχα που έχει κρατήσει από τον Βλάση Μπονάτσο, αλλά και τη γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη, επεσήμανε: “Τις ταινίες της γιαγιάς μου δεν τις έχω δει όλες. Η αλήθεια είναι ότι – ντρέπομαι που το λέω – αλλά δεν είμαι φαν του ελληνικού κινηματογράφου. Έχω ρούχα της. Έχω τζιν, τα οποία δεν μου έκαναν τελικά γιατί ήταν πανύψηλη. Από τον μπαμπά μου έχω παρεό, σαλβάρια και 2 – 3 μπλούζες, τα οποία τα φοράω ακόμα”.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα