Μην χασετε

Εύα Λάσκαρη: «Ο πατέρας μου είδε στο περίπτερο το πρώτο μου εξώφυλλο και έπαθε σοκ»

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Εύα Λάσκαρη, η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πορεία της καριέρα της, στην απουσία της από το χορό της υποκριτικής και του μόντελινγκ, αλλά και στην επιθυμία της να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

«Διανύω μια δύσκολη περίοδο με την οικογένειά μου, αλλά όλα θα περάσουν. Εργάζομαι στις επιχειρήσεις του αρραβωνιαστικού μου και τις υπόλοιπες ώρες τις αφιερώνω στο γιο μου. Μετά το διαζύγιο βρήκα ξανά τον άνθρωπό μου, θέλω πολύ ένα δεύτερο παιδί! Στεναχωριέμαι και μόνο στη σκέψη ότι μεγαλώνοντας θα πάθω κάτι και ο γιος μου θα μείνει μόνος του χωρίς αδερφάκι. Έχω χάσει πολλά χρόνια από την παιδική μου ζωή για να είμαι σε αυτόν το χώρο. Πλέον δεν μπορώ να σπαταλάω τον πολύτιμο μου χρόνο για να κάνω κάτι που δε με γεμίζει.

Ήμουν από τις τυχερές όταν ξεκίνησα στη δραματική σχολή να έχω πάντα προτάσεις και με βοήθησαν πάρα πολύ, αλλά το όνομα μου είναι γνωστό από το μόντελινγκ. Έχω δεχτεί προτάσεις να κάνω πάλι την όμορφη και δε με γεμίζουν αυτό τον καιρό. Θα ήθελα να δουλέψω περισσότερο το κομμάτι της υποκριτικής και να προσπαθήσω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα.

Όταν ξεκίνησα στα 16 μου χρόνια ήταν λογικό να μην μπορώ να πάρω σωστές αποφάσεις. Τα μυαλά μου ήταν πάνω από το κεφάλι μου, δε ρώταγα τους δικούς μου και ξαφνικά τα βλέπανε μπροστά τους. Ο πατέρας μου είδε στο περίπτερο το πρώτο μου εξώφυλλο και έπαθε σοκ. Δεν έχω κρατήσει χρήματα από τις δουλειές μου, είμαι σπάταλη και μου έχει κάνει κακό αυτό! Έχω αρκετά σχέδια σε παύση, όμως το χειμώνα εύχομαι να βρω έναν παιδότοπο που ψάχνω», είπε μεταξύ άλλων Εύα Λάσκαρη.

Advertisements

Δείτε το απόσπασμα 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα