Μην χασετε

Ευτύχης Μπλέτσας: «Nιώθω ότι δεν ήξερα τι σημαίνει να είσαι ευτυχισμένoς πριν γίνω μπαμπάς»

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης υποδέχτηκαν στο «Χιούστον το Λύσαμε» τον Ευτύχη Μπλέτσα.

Advertisements

Τον άνθρωπο που με την ενέργεια και τα ταλέντα του κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο του διαδικτύου και να είναι σήμερα ένας από τους πιο δημοφιλείς youtubers.

Το χαμόγελο είναι το σήμα κατατεθέν του για το οποίο άκουσε τα μύρια όσα από τον Φάνη Λαμπρόπουλο… Εκείνος, αρκέστηκε να πει πως προέρχεται από την τεράστια ευτυχία που βιώνει μετά τον ερχομό της κόρης του εδώ και έναν χρόνο.

 

«Από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου το χαμόγελο βγαίνει από μόνο του. Νιώθω ότι δεν ήξερα τι σημαίνει να είσαι ευτυχισμένος πριν γίνω μπαμπάς».

Κάπου ανάμεσα στη μαγειρική και τη μουσική αποφάσισε να ασχοληθεί και με τα ταξίδια, ακόμα μία μεγάλη του αγάπη. Η εκπομπή του συνεχίζει κανονικά και είναι κάτι που τον κάνει ευτυχισμένο.

«Όταν κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας και της ευτυχίας», δήλωσε.

Στην αρχή μόνος, και μετά με τη σύζυγό του, Ηλέκτρα Αστέρη, ξεκίνησαν να εξερευνούν απ΄άκρη σ άκρη τον κόσμο και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους με τον κόσμο. «Είμαστε αληθινοί ταξιδιώτες και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Είμαστε πιο πολύ travel vloggers».

 

Advertisements

Στη συνέχεια δεν γλίτωσε και ένα τεστ Γεωγραφίας στο οποίο και αρίστευσε.

Μιλώντας για τη γνωριμία του με την εκλεκτή της καρδιάς του είπε πως γνωρίστηκαν διαδικτυακά και μάλιστα όταν εκείνος άγγιζε «cringe level 1280».

Πώς νιώθει που συνεργάζονται στο Happy Traveller; Υπάρχουν κόντρες μεταξύ τους;

 

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα