Μην χασετε

Ευτύχης Μπλέτσας: «Από την επόμενη σεζόν θα ταξιδεύουμε με την κόρη μας!»

Ο πιο πολυταξιδεμένος παρουσιαστής της μικρής οθόνης, ο μίστερ «Ηappy Traveller» μιλά στο για τη γνωριμία με τη σύζυγο του, τη γέννηση της κόρης τους και αποκαλύπτει ποιο πρόσωπο θα έχουν δίπλα τους στην εκπομπή τους στον ΣΚΑΪ.

Είναι αλήθεια ότι με τη σύζυγο σας γνωριστήκατε μέσω Διαδικτύου;

«Ναι, η πρώτη επαφή έγινε online και ύστερα από κάποιο καιρό γνωριστήκαμε και από κοντά. Συναντηθήκαμε, ταιριάξαμε και από τότε είμαστε μαζί. Ξεκινήσαμε να ταξιδεύουμε μαζί από το 2012. Στην πορεία γίναμε και συνεργάτες και πλέον μαζί κάνουμε την παραγωγή της εκπομπής «Happy Traveller», που το νιώθουμε σαν παιδί μας, μια και ήταν η εξέλιξη της αγάπης μας για τα ταξίδια».

Και τώρα η ζωή σας πέρασε σε άλλο επίπεδο, αφού γίνατε μπαμπάς. Σας αγχώνει ο νέος σας αυτός ρόλος;

Advertisements

«Ναι, αλλά σε λογικά πλαίσια. Υπάρχει πάντα κάποιο άγχος, αλλά ξέρουμε ότι είναι φυσιολογικό. Οταν έχεις άγχος για κάτι, σημαίνει ότι νοιάζεσαι. Ξέρουμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στην πρόκληση».

Βρεθήκατε μέσα στον τοκετό;

«Ναι, ήμουν μέσα την ώρα του τοκετού και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Κρατούσα το χέρι της Ηλέκτρας και είδα την κόρη μας να γεννιέται. Ηταν η πιο τέλεια μέρα και στιγμή της ζωής μου».

Ποιο μέρος του κόσμου θέλετε να δείξετε στην κόρη σας;

Advertisements

«Ολο τον κόσμο! Θέλουμε αρχικά να της δείξουμε τις ομορφιές της Ελλάδας και επίσης να την πάμε στα πιο ωραία μέρη ρη /ίου πήγαμε ποτέ και εμείς. Προσωπικά θα ήθελα κάποια στιγμή να ξανακάνουμε οικογενειακώς τον γύρο της Ισλανδίας, σαν αυτόν που κάναμε φέτος, που έπαιξε τον χειμώνα στον ΣΚΑΪ.

Σκέφτεστε στα ταξίδια που διοργανώνετε με τη σύζυγο σας να έχετε μαζί σας και την κόρη σας; Θα αναζητήσετε προορισμούς

Εχουμε ξεκινήσει την προεργασία για τα ταξίδια που θα γίνουν την επόμενη σεζόν. Και ναι, θα ταξιδεύουμε με την κόρη μας. Θέλουμε να μεταφέρουμε την αγάπη μας για τα ταξίδια στο παιδί μας γιατί τί τα θεωρούμε ως τον καλύτερο τρόπο για να εξελιχθεί ως άνθρωπος και να ανοίξουν οι ορίζοντες σου. Επίσης θέλουμε να περνάμε μαζί της όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε. Η μικρή πάντως δεν θα φαίνεται στην εκπομπή, θα είναι φανερό ότι πλέον θα ταξιδεύουμε ως οικογένεια, επειδή όλο και θα βλέπετε κάποιο καρότσι ή θα ακούτε κάποια φωνούλα, αλλά δεν σκοπεύουμε να της κάνουμε κοντινά πλάνα κ.λπ. για την εκπομπή. Πλέον είμαστε οικογένεια ταξιδιωτών.

Ποιοι προορισμοί βρίσκονται στην… ατζέντα της εκπομπής σας μέχρι το τέλος της σεζόν;

«Μέχρι το τέλος της σεζόν σας έχουμε ετοιμάσει επεισόδια γυρισμένα πριν γεννήσει η Ηλέκτρα. Εχουμε Εσθονία, Λιθουανία, Μαυρίκιο και ένα πολύ ενδιαφέρον επεισόδιο στη Σαουδική Αραβία. Επίσης ετοιμάζουμε ένα πολύ ιδιαίτερο επεισόδιο για το κλείσιμο της σεζόν επειδή θεωρούμε πως αυτά τα 4 χρόνια και τα 150+ επεισόδια είναι ορόσημο, μια και από του χρόνου ξεκινά μια νέα «Happy Traveller» εποχή, με νέο μέλος στην οικογένεια μας και την ταξιδιωτική μας παρέα», λέει στο TV Έθνος.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα