Μην χασετε

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Mε τoν Τριαντάφυλλο δεν έχoυμε χημεία, θα ταίριαζα καλύτερα με τoν Χολίδη»

«Είχαμε πολλές διαφωνίες από την αρχή», λέει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Τριαντάφυλλο, που αποχώρησαν χθες από το J2US, υποδέχθηκαν σήμερα στο πλατό του “Έλα χαμογέλα” η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της.

Οι δυο τους μίλησαν για τη συνεργασία τους στο show του Open, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να τονίζει αυθόρμητα πως δεν ταιριάζει καθόλου με τον Τριαντάφυλλο.

«Δεν έχουμε καθόλου χημεία εμείς οι δύο. Αν με ρώταγε ξανά ο Νίκος Κοκλώνης για να μου έδινε τον Τριαντάφυλλο, θα έλεγα όχι. Όχι γιατί είναι κακός coach, είναι πολύ δουλευταράς, καλό παιδί και οικογενειάρχης, αλλά δεν ταιριάζουν οι χημείες μας. Με έναν Χολίδη θα ταίριαζα καλύτερα. Θα τον πλαισίωνα, θα με πλαισίωνε», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Advertisements

«Εγώ θα παραμείνω όπως είμαι και θα πω ότι αν μου ξαναέδιναν την ευκαιρία να πάω στο J2US, θα έπαιρνα ξανά την Ευρυδίκη. Εγώ πάντα στηρίζω τον άλλον μέχρι το πικ», απάντησε ο Τριαντάφυλλος.

«Μπορεί με κάποια άλλη κοπέλα να είχες καλύτερη χημεία και να είχες καλύτερη εξέλιξη στο παιχνίδι, όπως κι εγώ με έναν άλλον άνθρωπο. Είχαμε πολλές διαφωνίες από την αρχή. Εγώ γελάω με τα πάντα, επιλέγω να βλέπω τη φωτεινή πλευρά. Ο Τριαντάφυλλος έχει και την καριέρα που έχει και τα παίρνει πιο σοβαρά τα πράγματα», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα