Μην χασετε

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Τριαντάφυλλο: «Βγήκε από την αφάνεια μέσω της διαμάχης μας»

Συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», παραχώρησε το πρωί της Τρίτης η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Advertisements

Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο Survivor, ενώ εξέφρασε και την άποψη της για την πορεία του τραγουδιστή στο παιχνίδι.

 

Να υπενθυμίσουμε πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι στο μουσικό σόου J2US, όπου και είχαν έρθει σε μεγάλη ρήξη μετά τις κατηγορίες της Ευρυδίκης για βίαιη συμπεριφορά.

«Πιστεύω ότι η παραγωγή έχει πάρει χαμπάρι ότι  Τριαντάφυλλος κάνει νούμερα γι’ αυτό τον κρατάνε. Δεν μπορώ να τον κρίνω δίκαια γιατί είχα μια εμπειρία μαζί του που δεν ήταν καλή.

 

Γράφτηκε ότι ο Τριαντάφυλλος και ο Ατζούν μου χρωστάνε διότι μέσω της διαμάχης μας βγήκε από την αφάνεια και του προτάθηκε να πάει στο Survivor με ένα πολύ καλό βδομαδιάτικο την ώρα που στον κύκλο του όλα είναι κλειστά. Δεν έπρεπε να φύγει η Άννα Μαρία, έπρεπε να φύγει ο Παππάς. Ο χαρακτήρας που έχει βγάλει δεν μου αρέσει καθόλου. Ώρες ώρες με ανακατεύει. Έχει ασχημύνει στα μάτια μου από την ώρα που μπήκε στο παιχνίδι διότι τον είχα ένα μήνα στο Just και κάναμε και μετά παρέα. Δεν είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να κάνω παρέα μαζί του», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα.

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα