Μην χασετε

Ευγενία Ξυγκόρου: Δε φαντάζεστε για ποιο λόγο έβαζε ξυπνητήρι στις 4.00 το πρωί

Η Ευγενία Ξυγκόρου φέτος έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στη μικρή οθόνη μέσα από την συμμετοχή της στο σίριαλ Επιστροφή.

Advertisements

Στα γυρίσματα είναι πάντα περιποιημένη και με κομψά ρούχα, αλλά όπως δηλώνει στην καθημερινότητα της δεν δίνει σημασία στο ντύσιμο.

 

«Θέλω να φοράω άνετα ρούχα αλλά, όταν έχω όρεξη να ντυθώ, προτιμώ κάτι πιο vintage, που ανήκει σε μια άλλη εποχή. Δηλαδή, αν βγω με τους φίλους μου για ένα ποτό, θα επιλέξω ένα φόρεμα με έμπνευση από τη δεκαετία του ’50 και θα το συνδυάσω με ένα κόκκινο κραγιόν. Μου φτιάχνει το κέφι. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορώ καθόλου να πηγαίνω για ψώνια. Κάνει τις αγορές για μένα η μητέρα μου -η οποία λατρεύει το shopping-, ενώ μου στέλνει φωτογραφίες από τα ρούχα που πιστεύει ότι θα μου αρέσουν μέσω messenger και εγώ της λέω αν με ενδιαφέρουν ή όχι».

 

Όπως παραδέχεται, αν και μόλις 21 χρόνων, δεν είναι καθόλου άνθρωπος της τεχνολογίας, «Δεν κάνω ποτέ οnline shopping. Φοβάμαι. Γενικά είμαι το άτομο που θα ανοίξει τον υπολογιστή και θα κολλήσει ιό. Θα μπω οnline μόνο για να δω σειρές, ενώ, όταν μου αρέσει κάποια, δεν μπορώ να ξεκολλήσω. Θυμάμαι ότι έβλεπα μερικά επεισόδια Vikings, κοιμόμουν για λίγο και μετά έβαζα ξυπνητήρι στις 4.00 το πρωί για να συνεχίσω μέχρι τις 6.00 που πήγαινα στη σχολή. Γυρνούσα σπίτι και έκανα το ίδιο. Μετά, μια μέρα σταμάτησα να το βλέπω. Γενικά, όταν ξεκινάω κάτι, παθαίνω εμμονή και μετά ξαφνικά σταματάω».

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα