Μην χασετε

Ευαγγελία Μουμούρη για Κώστα Σπυρόπουλο: «Έχει την εξουσία και κάνει αυτά που κάνει στα κορίτσια. Αυτός ο άνθρωπος είναι άρρωστος»

Στην εκπομπή Pop Up μίλησε η Ευαγγελία Μουμούρη με αφορμή τις καταγγελίες της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλά για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά του Κώστα Σπυρόπουλου.

 

Η ηθοποιός τάχθηκε σθεναρά στο πλευρό της καλής της φίλης, Τζένης Μπότση, και δήλωσε πως περίμενε καιρό να βρει το θάρρος να μιλήσει δημόσια για τον εφιάλτη που έζησε.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τη φίλη μου που κατάφερε να ελευθερωθεί μετά από τόσα χρόνια, να βρει την κατάλληλη στιγμή για αυτήν και να αναπνεύσει. Το περιμέναμε πάρα πολλά χρόνια αυτό. Κοιμόμουν κάθε μέρα και ήθελα να το δω να συμβαίνει όλο αυτό. Το γνώριζα. Δεν μιλάμε για λεκτική βία, μιλάμε για κάτι πολύ σοβαρό, ότι ένας άνθρωπος έχει την εξουσία και κάνει αυτά που κάνει στα κορίτσια έχοντας την εξουσία μέσα στο θέατρο… Αυτός ο άνθρωπος είναι άρρωστος», είπε.

Advertisements

 

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό που συνέβη. Ας γίνει παράδειγμα για να μην γίνονται αυτά μέσα στο θέατρο. Βρισκόμασταν όλες μαζί στις πρεμιέρες και όταν φτιάχναμε πλάνα η Τζένη κοιτούσε τις λίστες για το αν θα τον καλέσει κάποιος. Όλο αυτό είναι βαθιά μέσα της και δεν φεύγει», πρόσθεσε.

 

Advertisements

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα