Μην χασετε

Ευαγγελία Αραβανή: «Η δυσκολία του modeling με έκανε αυτό που είμαι στην τηλεόραση σήμερα»

Η Ευαγγελία Αραβανή, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα.

Advertisements

Η όμορφη παρουσιάστρια, έκανε λόγο για δυσκολία στο χώρο του modeling, ενώ δήλωσε πως της αρέσει να οργανώνει την καθημερινότητά της.

«Η δυσκολία του modeling με έκανε αυτό που είμαι στην τηλεόραση σήμερα. Λένε πως είμαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που δεν θα γκρινιάξω, δεν θα έχω απαιτήσεις, δεν θα το παίξω diva. Όλα αυτά, στο τέλος της ημέρας με ευχαριστούν. Πολύ. Η καθημερινότητα με τη δουλειά που κάνω δεν είναι ποτέ η ίδια. Υπάρχουν εποχές που χαρακτηρίζονται από πολλές υποχρεώσεις, τρέλα, τρέξιμο, στρες.

Διαβάστε επίσης: Μενεγάκη για Κικίλια – Μπαλατσινού: «Φαντάζομαι ότι όχι μόνο εγώ χώριζα στις μεγάλες σχέσεις…»

Στη δεδομένη περίοδο είμαι σε μια χαλαρή φάση. Ολοκληρώθηκε το «Project Runway» και είμαι σε αναμονή. Τώρα θα πάω στη γυμναστική μου οπωσδήποτε κάθε μέρα. Θα κάνω κάποιες καθημερινές δουλειές που προκύπτουν, όπως για παράδειγμα να πάω σε τράπεζες ή να πάω για ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

Τα κάνω και μου αρέσουν! Μου αρέσει να οργανώνω την καθημερινότητα μου και να έχω τον έλεγχο της ζωής μου. Το βράδυ ίσως πάω σινεμά ή θέατρο. Μου αρέσει όμως να κάθομαι και σπίτι. Είμαι άνθρωπος των φάσεων. Μπορεί να υπάρξει περίοδος που να μη βγαίνω καθόλου, κι άλλη, να είμαι στη φάση του έξω.

Μπορεί να κάνω το μεγάλο ξενύχτι, όμως θα ευχαριστηθώ πιο πολύ αν πάμε για ένα καλό φαγητό, με ένα ωραίο κρασί και μια ευχάριστη συζήτηση με φίλους. Παίζουν ρόλο βέβαια και οι φάσεις της ηλικίας που διανύουμε. Η φάση του party animal υποχωρεί. Είναι λογικό. Αλλιώς είσαι στα 20 αλλιώς στα 30. Τώρα είμαι σε φάση επικοινωνίας, όχι εκτόνωσης», δήλωσε στο Beaute.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Πετρουλάκη: «Πάει, καταστραφήκαμε»!

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα