Μην χασετε

Ερωτόκριτος για Φάρμα: «Αγνόησαν το πρόβλημα υγείας μου»

Ο Ερωτόκριτος Κυμιώνης έμεινε στην Φάρμα μόλις δύο εβδομάδες και όπως είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality του ANT1. Πιο συγκεκριμένα, στο απόσπασμα που παρακολουθήσαμε, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας φαίνεται πως τσαντίστηκε με την παραγωγή γιατί του είπαν να μην κοιμηθεί στο δωμάτιο των υπηρετών. Τότε μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε από την Φάρμα.

Advertisements

 

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Ερωτόκριτος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και αποκάλυψε πως αυτό που έδειξαν δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα και πως ο λόγος που έφυγε ήταν ένα πρόβλημα υγείας που είχε στο δόντι του. Αρχικά, ο σχεδιαστής μόδας δήλωσε στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα πως πρέπει να γίνουν ξανά ζευγάρι: “Θέλω να σας αλλάξω εδώ και τον τίτλου του “Πρωινού” πρέπει να γίνει “Πρώην – άδικο”. Είστε οι πρώην που είναι άδικο να είστε χώρια. Πρέπει να είστε μαζί! Σε όλες τις εκφάνσεις”, με την Φαίη να του απαντά: “Είμαστε μαζί ως γονείς”.

 

Στη συνέχεια, ο Ερωτόκριτος αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που έφυγε από την Φάρμα: “Πριν μπω στη Φάρμα υπήρξε ένα θέμα με το δόντι μου, με συνοδεύσαν δύο άνθρωποι της παραγωγής να πάω στον οδοντίατρο στο Κολωνάκι, όσο ήμουν στην καραντίνα για να φτιάξουμε το δόντι. Ήταν στην γνάθο, όπου είχα κάνει δύο χειρουργεία. Είχα αυτό το σοβαρό θέμα, μπαίνω στην Φάρμα και κάποια στιγμή σπάει η θήκη. Στους κανονισμούς έχουμε πως οτιδήποτε γίνει έρχεται απευθείας διασώστης. Ενημέρωσα ότι είναι σος και χρειάζομαι οδοντίατρο, δεν θα μπορούσα να βγω χωρίς το δόντι. Δεν γνώριζα αν αυτό πρηστεί, έπρεπε απευθείας να δω οδοντίατρο. Περνάει μισή ώρα τίποτα. Επί τρεις ώρες, καμία απάντηση. Όταν τους είπα ότι αν δεν μου απαντήσετε θέλω να επικοινωνήσω με τον δικηγόρο μου αυτή τη στιγμή, τότε είπαν αμέσως «ο Ερωτόκριτος στο δωμάτιο επικοινωνίας». Αυτά δεν παίχτηκαν πουθενά. Δεν μου επέτρεψαν να πάω στο οδοντιατρείο και ήρθε στις 7 το πρωί η οδοντίατρος στη Φάρμα. Ήθελαν να με θυμώσουν για να γίνει ίντριγκα.

 

Φάνηκε ότι ήμουν ένας απόμακρος άνθρωπος, ενώ ενδυνάμωνα τους συμπαίκτες μου. Ζητώ δημόσια από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη, την αλήθεια. Εγώ έρθει εδώ γιατί πρεσβεύω κάτι. Όταν, λοιπόν, βγει ότι ο Ερωτόκριτος είναι τρελός και τα σπάει… Η παραγωγή έχει δείξει τι λένε κάποια παιδιά, δεν έχει δείξει τι απαντάω εγώ στα παιδιά. Αγνόησαν το πρόβλημα υγείας μου”.

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα