Μην χασετε

Ερωτεύσου κάποιον που ξέρει πώς να φροντίσει την ψυχή σου

Εσύ που σκουπίζεις τα δάκρυα σου κοιτάζοντας το Facebook, άκουσε με. Μην χαραμίζεις τα δάκρυα σου για ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Μην δίνεις την ψυχή σου σε άπληστους που ξέρουν μόνο να εκμεταλλεύονται νομίζοντας πως θα σου δώσουν κάτι ως αντάλλαγμα. Μάθε να προστατεύεσαι. Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου.

 

Αυτή η ζωή είναι πολύ μικρή και πολύ πολύτιμη για να την χαραμίσεις σε ανθρώπους και πράγματα που σου στερούν την ευτυχία.

Μην αφήσεις τις ψεύτικες υποσχέσεις τους να σε ξεγελάσουν. Μην ερωτευτείς ανθρώπους που δεν σε εκτιμούν. Μην υποτιμάς τον εαυτό σου.

Advertisements

Αντιθέτως, ερωτεύσου κάποιον που ποτέ δεν θα σε εγκαταλείψει. Κάποιον που θα είναι εκεί για σένα αλλά που βλέπει και ένα μέλλον μαζί σου. Κάποιον που ενθουσιάζεται στην ιδέα να περάσει το υπόλοιπο ταξίδι του μαζί σου.

Ερωτεύσου κάποιον που ποτέ δεν θα σταματήσει να παλεύει για σένα. Κάποιον που θα προστατεύσει την σχέση σας από όποιον και ό, τι που προσπαθήσει να την βλάψει. Κάποιον που δεν θα φοβάται να αντιμετωπίσει εμπόδια εφόσον είστε μαζί.

 

Ερωτεύσου κάποιον που δεν θα προσπαθήσει να σε αλλάξει. Κάποιον που θα σε αποδεχτεί γι αυτό που είσαι αλλά και επίσης θα λατρεύει τις ατέλειες σου, θα φροντίσει την τραυματισμένη σου ψυχή και θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς το συναισθηματικό σου φορτίο.

Advertisements

Ερωτεύσου κάποιον που θα σε κάνει να σταματήσεις να αναρωτιέσαι αν αξίζεις. Κάποιον που θα έχει την απάντηση σε όλες τις επώδυνες ερωτήσεις που έκαναν την ζωή σου μίζερη τόσο καιρό. Κάποιον που θα ησυχάσει τις ανασφάλειες σου, θα αγκαλιάσει τους φόβους σου και θα σε κάνει να νιώθεις πως δεν είσαι μόνος/η σε αυτόν τον κόσμο. Κάποιον που θα προσφέρει την καρδιά του για να προστατευτείς.

Ερωτεύσου κάποιον που δε θα σε αφήσει ποτέ να λυπηθείς. Κάποιον που δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια μετά από έναν ανούσιο καβγά. Κάποιον που δεν θα σε κάνει να πιστέψεις πως η αγάπη πρέπει να είναι δύσκολη αλλά αντιθέτως δεν θα σταματήσει να σε αγαπά ακόμα και στα χειρότερα σου.

Σημαντικότερα, ερωτεύσου κάποιον που θα σου αποδείξει πως η αληθινή αγάπη υπάρχει. Κάποιον που θα εκφράσει την αγάπη του για σένα με συναισθήματα που δεν έχεις ξανανιώσει. Κάποιον που θα φέρει πίσω τις ελπίδες σου και που θα είναι εκεί για να ξέρεις πως πάντα υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ.

Για οτιδήποτε άλλο απλώς δεν αξίζει. Στην ζωή, υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι μέτρια.

Η αγάπη δεν πρέπει να είναι ένα από αυτά.

Advertisements

Μαγεία Τ.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα