Μην χασετε

Ερωτευμένη ξανά η Ευγενία Δημητροπούλου – Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά

Ήταν Οκτώβριος του 2018 όταν η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Άλκης Κούρκουλος αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από περίπου τρία χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι που ερωτεύτηκε παράφορα αποφάσισε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους από την αρχή έως το τέλος του δεσμού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Real», η Ευγενία Δημητροπούλου γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή της και λάμπει και πάλι από ευτυχία!

Η όμορφη ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γλύπτη Δημήτρη Ρουσσέτου. Οι δυο τους βγαίνουν από τις αρχές του 2019 και μάλιστα πολλές ήταν οι φορές που εκείνος πέρναγε και την έπαιρνε από το θέατρο Χώρα μετά το τέλος της παράστασης «Συμβολαιογράφος», όπου και πρωταγωνιστούσε.

Πριν λίγο καιρό, το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητά του στην Αθήνα και έτσι ταξίδεψε στο Μαρόκο. Η Ευγενία Δημητροπούλου είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες στιγμές από τις βόλτες της εκεί και το ίδιο είχε κάνει και εκείνος στον δικό του προφίλ στο Instagram.

Advertisements

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού από το Μαρόκο…

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα