Μην χασετε

Ερμής Τρίγωνο με Ποσειδώνα 24/11 : Λόγια Καρδιάς – Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο σου

Το Τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στο ρομαντικό Ιχθύ, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, ξυπνάει το συναίσθημα μας το οποίο θέλει να εκφραστεί με κάθε τρόπο!

Μέσω της επικοινωνιακής οδού, τα πιο βαθιά μας συναισθήματα γνωστοποιούνται με τον πιο τρυφερό τρόπο και παράλληλα αλλάζει και ο τρόπος σκέψης μας, ο οποίο γεννά ιδέες γεμάτες συναίσθημα, δημιουργικότητα και φαντασία!

Καλλιτεχνικά, θρησκευτικά, ερωτικά και δημιουργικά θέματα βρίσκουν την λύση τους μέσα από επαφές, η διαίσθηση μας αυξάνεται και ενδυναμώνεται και ακούμε την καρδιά πριν από κάθε μας κίνηση, γεγονός που μας οδηγεί στο σωστό δρόμο για την εκπλήρωση των ονείρων μας!

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι του Νερού, αλλά και της Γης, όπως και οι ωροσκόποι που ανήκουν στις παραπάνω ομάδες και ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο!

Advertisements

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικές, ερωτικές και συναισθηματικές επιθυμίες ακόμα και απαιτήσεις, πραγματοποιούνται τώρα απλά εκφράζοντας τα αληθινά σου θέλω. Η ικανότητα σου να αναγνωρίζεις τις προθέσεις των άλλων σου δίνει το έναυσμα για εκπλήρωση βαθέων επιθυμιών!

ΤΑΥΡΟΣ

Η συντροφική σου ζωή γεμίζει συναίσθημα και επικοινωνία σε βάθος, με αποτέλεσμα πολλές από τις επιθυμίες σου να πραγματοποιηθούν χάρη στο δημιουργικό και τρυφερό σου λόγο. Η διαίσθηση σου είναι ο καλύτερος σύμβουλος σου τώρα.

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΣ

Άφησε την δημιουργικότητα και την φαντασία σου να λειτουργήσουν και οι αποδόσεις σου στον εργασιακό τομέα θα βελτιωθούν και θα αναγνωρισθούν. Ευεξία και καλή φυσική κατάσταση είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έρωτας αποδεικνύεται μαγεία τις μέρες αυτές αφού μία σου λέξη στη κυριολεξία μαγεύει τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να απολαύσεις ρομαντικές, παθιασμένες και παραμυθένιες στιγμές τώρα! Για όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου μην διστάσεις να βασιστείς απόλυτα στη δημιουργικότητα σου!

ΛΕΩΝ

Advertisements

Μπορείς τώρα να έρθεις πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους και να βελτιώσεις  οικογενειακές σχέσεις αλλά και τις καταστάσεις μέσα στο σπίτι! Εκφράζεις αυτό που θες και αισθάνεσαι, έτσι ακριβώς όπως πρέπει και με αυτό τον τρόπο ένα ζήτημα του παρελθόντος που σε απασχολεί ακόμα, θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γίνεσαι περιζήτητος στο κοινωνικό σου περιβάλλον και ίσως λάβεις μηνύματα ή ειδήσεις που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Κοινωνικοποιήσου όσο μπορείς αφού μέσα από επαφές, το γλυκό επικοινωνιακό σου ταλέντο μπορεί να φέρει κοντά σε στόχους και όνειρα σου!

ΖΥΓΟΣ

Θα σου δοθεί τώρα η ευκαιρία, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να λάβεις την συναισθηματική σταθερότητα που επιθυμείς. Χάρη στο ρομαντικό σου λόγο και τρόπο σκέψη σου η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται αλλά και οι οικονομικοί σου στόχοι εκπληρώνονται μέσω της επικοινωνιακής οδού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν το θελήσεις, μπορείς με μία σου μόνο λέξη, να καταφέρεις τα πάντα! Η διαίσθηση σου και ο τρυφερός τρόπος σκέψης σου σε φέρνει σε απόσταση αναπνοής από τα «θέλω» σου και τα όνειρα σου και ιδιαίτερα αυτά που έχουν συναισθηματικό χαρακτήρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεπερνάς επιτέλους φοβίες, άγχη και ανασφάλειες που πιθανόν σε βασάνιζαν τον τελευταίο καιρό έστω και βρίσκοντας μία διέξοδο φυγής από την σκληρή πραγματικότητα! Ένας έρωτας παρασκηνιακός ή από τα παλιά θα σε απασχολήσει θετικά τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το φιλικό σου περιβάλλον ανανεώνεται και έρχεστε πιο κοντά, ενδυναμώνοντας όλες τις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις! Μεγαλεπήβολα όνειρα έρχονται πολύ κοντά στην εκπλήρωση τους, χάρη στο επικοινωνιακό σου ταλέντο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην παρασύρεσαι σε ψευδαισθήσεις στον τομέα της καριέρας σου, αλλά χρησιμοποίησε την δημιουργικότητα σου, την φαντασία σου και κυρίως τα εκφραστικά σου μέσα για να επανορθώσεις λάθη αλλά και να έρθεις πιο κοντά στην επιτυχία! Η επιθυμία σου για καλή κοινωνική εικόνα, εκπληρώνεται!

ΙΧΘΥΣ

Συζητήσεις και επαφές είναι το καλύτερο σου αυτή την περίοδο και σου φέρνουν χαρά, ικανοποίηση και συναισθηματικό κλίμα! Άνοιξε ορίζοντες και βάλε στόχους γιατί πλέον μπορείς να αισιοδοξείς για την επιτυχία που επιθυμείς.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα