Μην χασετε

Ερμής Τετράγωνο με Δία 17/9: Τα ζώδια κάνουν υπερβολές – Προβλέψεις ζωδίων

Ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας, βρίσκεται στον Ζυγό και ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου!

Advertisements

Όταν λοιπόν οι δύο αυτοί πλανήτες σχηματίζουν Τετράγωνο, όπως συμβαίνει την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020, αυτό που έχουμε να περιμένουμε είναι φυσικά την υπερβολή, ιδίως σε επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Κάνουμε αγορές και διασκεδάζουμε αλόγιστα και τάζουμε πολλά στις διαπροσωπικές μας επαφές, για όλα όσα έπονται να ακολουθήσουν!

Τα λόγια θα χαρακτηρίζονται από επιπολαιότητα, βιασύνη και υπερβολική ανεμελιά!

Η τόλμη και το ρίσκο θα μας ωθήσει να πάρουμε πρωτοβουλίες που άλλοτε φοβόμασταν!  Οι προσκλήσεις, οι προτάσεις θα πέφτουν «βροχή» όμως η ασυνέπεια θα δημιουργεί και αυτή από την πλευρά της την αναμενόμενη νευρικότητα, όπως και αναποδιές στις μετακινήσεις!

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού είναι εκείνοι που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις και στα λόγια τους, και κυρίως εκείνοι του 2ου δεκαημέρου.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η συντροφική σου ζωή δεν μπορεί να συνεχίζει να είναι επιπόλαιη και ασταθής, αφού εσύ θα είσαι αυτός που θα ζημιωθεί στο τέλος. Επιστράτευσε την λογική σου και γίνε απόλυτα ειλικρινής σε αυτά που λες, όπως και λιγότερο ενθουσιώδης σε αυτά που ακούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, ακόμα περισσότερη δουλειά, αυξημένα καθήκοντα και λιγότερος ελεύθερος χρόνος σε περιμένουν. Μην είσαι παρορμητικός και με υπερβολική αυτοπεποίθηση σε ό,τι λες και κάνεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, γιατί μάλλον ο εαυτός σου θα σε απογοητεύσει. Πρόσεξε την διατροφή σου.

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, απέφυγε τα μεγάλα λόγια στον έpωτα αν είσαι δεσμευμένος και το αχαλίνωτο φλερτ αν είσαι ελεύθερος χαλώντας την καλή σου φήμη σου με ανώριμες συμπεριφορές. Επίσης μην εθελοτυφλείς και υπεραισιοδοξείς γενικά στα εpωτικά σου θέματα, πιστεύοντας ό,τι ακούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, θα υπάρξουν αυξημένες υποχρεώσεις αλλά και θέματα σχέσεων προς το οικογενειακό σου περιβάλλον, στις οποίες κινδυνεύεις να μην καταφέρεις να ανταπεξέλθεις λόγω του εκνευρισμού και του τρόπου που θα επικοινωνείς με τους δικούς σου ανθρώπους. Πρόσεξε πολύ τη συμπεριφορά σου και συνετίσου και στα «θέλω» των άλλων.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, πρέπει αυτές τις μέρες να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να μην λες πολλά όπως και να μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις. Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες, ούτε κι ό,τι μαθαίνεις μέσα από επαφές, κρατώντας μικρό καλάθι και μετριάζοντας την αισιοδοξία. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις πολλές μετακινήσεις, διαφορετικά πρόσεχε πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, χρειάζονται αρκετή προσοχή οι ημέρες αυτές, καθώς θα επηρεαστούν αρνητικά τα οικονομικά σου και είναι πιθανό η τάση σου για σπατάλη και ανούσιες αγορές να σου φέρουν σημαντικές απώλειες. Στη συναισθηματική ζωή αναλογίσου τις ευθύνες σου και άλλαξε άμεσα την τακτική της υπερβολικής αυτοπεποίθησης.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, πρόσεξε όλων των ειδών σχέσεις σου και καλό θα είναι να προσέχεις την συμπεριφορά σου και την ειλικρίνεια σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Περιόρισε την υπερβολή, την αισιοδοξία, την επιπολαιότητα αλλά και την ευπιστία που τώρα σε χαρακτηρίζουν, διαφορετικά οι συνέπειες θα σε απογοητεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, απέφυγε οπωσδήποτε κρυφές ενέργειες και παρασκήνιο, νομίζοντας ότι θα καταφέρεις να ξεγελάσεις τους άλλους. Επίσης μην παραμυθιαστείς από μεγάλα λόγια, προκειμένου να νιώσεις καλά μέσα σου, γιατί αργότερα θα πληγωθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, θα υπάρξουν προβλήματα κυρίως από δική σου αμέλεια και επιπόλαιη συμπεριφορά με φιλικά σου πρόσωπα, και καλό θα είναι να σκέφτεσαι πολύ πριν τους μιλήσεις. Επίσης να είσαι επιφυλακτικός σε ό,τι ακούς από αυτούς και μην τα μεταφράζεις όπως σε συμφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, καλό θα είναι να μη βιάζεσαι, σε θέματα καριέρας αλλά και οικογένειας, εμπιστευόμενος απόλυτα τον εαυτό σου, αφού η κρίση σου δεν είναι σωστή αυτό το διάστημα. Πρέπει να το σκέφτεσαι πολύ πριν προβείς σε ανακοινώσεις ή υποσχέσεις τις οποίες δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις, όσο κι αυτό φαντάζει εφικτό.

Advertisements

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, είσαι υπερβολικά αισιόδοξος και ριψοκίνδυνος τώρα και αυτό θα γυρίσει μόνο κατά σου. Γίνε πιο σεμνός και λογικός σε επικοινωνία, επαφές, σπουδές και κυρίως μετακινήσεις, αφού η βιασύνη και η επιπολαιότητα θα σε οδηγήσουν σε λάθη.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, μην νομίζεις ότι οικονομικές οφειλές μπορούν για καιρό να μένουν ατιμώρητες, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ την διαχείριση σου και μην παρασύρεσαι σε σπατάλες. Την ίδια σύνεση πρέπει να ακολουθήσεις και στον εpωτικό τομέα, αφού αυτά που λες και κάνεις βασίζονται στην υπερβολή και στην επιπολαιότητα.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα