Μην χασετε

Ερμής Σύνοδος με Ποσειδώνα 2/4: Λόγια αγάπης! Αλλά είναι αληθινά;

Η Σύνοδος του Ερμή  με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, το την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, ετοιμάζει εξομολογήσεις από καρδιάς, αλλά χωρίς πάντα να είναι… αληθινά!

Advertisements

Η επικοινωνία μας εμπλουτίζεται με συναίσθημα, ευαισθησία, φαντασία, αλλά επιπλέον μας δημιουργεί ψευδαισθήσεις, ευπιστία και εξιδανικεύσεις που ίσως αργότερα μας απογοητεύσουν!

Αφηνόμαστε στο συναίσθημα μας και εκφράζουμε αυτό που νιώθουμε με τον πιο γλυκό και ρομαντικό τρόπο!

Προσοχή όμως! Φροντίζουμε να  μιλάμε ευσυνείδητα και χωρίς να δίνουμε υποσχέσεις που δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε!

Επιστρατεύουμε την διαίσθηση μας και δεν στηριζόμαστε αλόγιστα στα μεγάλα λόγια των άλλων, όσο κι αν μας χαροποιούν ή μας βολεύουν!

Τα ζώδια ευνοούνται είναι του Νερού και της Γης και ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο, ενώ οι Μεταβλητοί του 2ου δεκαημέρου, οφείλουν να προσέχουν ψέματα και εξαπατήσεις!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Ακολούθησε τη διαίσθηση σου και μην πιστεύεις όλα όσα ακούς! Ζήσε έναν έρωτα κρυφό και απόλυτα γοητευτικό, προστατεύοντας τον από αποκαλύψεις! Ανανεώσου ψυχικά και συναισθηματικά!

ΤΑΥΡΟΣ: Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς με τους φίλους σου και δες πόσο σε αγαπούν, αφού στο δείχνουν έμπρακτα! Κυνήγησε τα μεγάλα σου όνειρα χωρίς όμως αυταπάτες και υπερβολές!

Advertisements


ΔΙΔΥΜΟΣ: 
Μπορείς να πετύχεις στην καριέρα σου, με συνετούς και προσγειωμένους τρόπους όμως! Μην παρασύρεσαι σε ψευδαισθήσεις και μην υποκρίνεσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι, για να γίνεις αρεστός!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 
Κράτησε την αισιοδοξία σου σε λογικά και προσγειωμένα επίπεδα και μην το παρακάνεις! Κοινωνικοποιήσου με τον πιο γλυκό και γοητευτικό τρόπο και κάνε ένα ταξίδι τώρα που θα σου μείνει αξέχαστο!


ΛΕΩΝ: 
Ο έρωτας μεταμορφώνεται σε μία συνεχή ανταλλαγή συναισθημάτων και εξομολογήσεων από το βάθος της καρδιάς σου! Ερwτισμός, σeξουαλικότητα και πάθος έρχονται! Απέφυγε τα παράλογα έξοδα!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Η συντροφική ζωή γίνεται παραμυθένια και συναισθηματική ειδικά στην επικοινωνία! Έρχονται ερwτικές εξομολογήσεις που σε χαροποιούν! Προσοχή όμως, μην λες ψέματα και μην πιστεύεις σε μεγάλα λόγια!


ΖΥΓΟΣ: 
Η καθημερινότητα γίνεται πολύ πιο εύκολη και ευχάριστη! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου δημιουργικότητα στη δουλειά και βελτίωσε τώρα που μπορείς, την σχέση σου με συναδέλφους! Ομορφαίνεις και ανανεώνεσαι!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 
Έρχονται ρομαντικές, παθιασμένες και άκρως συναισθηματικές ονειρεμένες ερwτικές στιγμές! Δημιουργικότητα, διασκέδαση, τύχη και φήμη θα έχεις, αλλά προσοχή στις μεγάλες προσδοκίες!


ΤΟΞΟΤΗΣ: 
Οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται και αναθερμαίνονται, αφού η καλοπροαίρετη φύση σου, βοηθά! Έρχεται μία ευκαιρία για επανασύνδεση αλλά εσύ φρόντισε να είσαι σίγουρος πριν ελπίσεις ξανά!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 
Κοινωνικοποιήσου με θέρμη και γλυκύτητα! Κάνε νέες γνωριμίες και παρέες αλλά χωρίς όμως να βασίζεσαι σε αυτούς βιαστικά! Χρησιμοποίησε τα εκφραστικά σου μέσα για να κερδίσεις αυτά που θες!

Advertisements


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Νιώσε σίγουρος για τον εαυτό σου και ικανός να αποκτήσεις την σταθερότητα και το συναισθηματισμό που επιθυμείς στην ερwτική σου ζωή! Τα έσοδα αυξάνονται, αλλά το ίδιο και τα έξοδα σου!


ΙΧΘΥΣ: 
Εκφράζεις επιθυμίες, συναισθήματα και στόχους και έχεις την ανταπόκριση που επιθυμείς! Το μόνο που οφείλεις να κάνεις είναι να παραμείνεις προσγειωμένος και έντιμος, για να μην έρθουν απογοητεύσεις, μέσα από απομυθοποιήσεις!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα