Μην χασετε

Ερμής στον Τοξότη από 1 ως 21 Δεκεμβρίου 2020 – Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο σου

Από τις 1 Δεκεμβρίου, ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο του Σκορπιού και περνά σε αυτό του Τοξότη, αλλάζοντας τον τρόπου σκέψης και επικοινωνίας μας. Έως τις 21 Δεκεμβρίου 2020 που θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό, ο τρόπος που εκφραζόμαστε γίνεται πιο άμεσος, εξωστρεφής και ειλικρινείς, ενώ φαίνεται να μας απασχολούν περισσότερο τα ταξίδια (όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες), οι σπουδές αλλά και φιλοσοφικά ζητήματα.

Advertisements

Της Αγγελικής Βαλάντου

Ερμής στον Τοξότη και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Ο νους σας είναι ανοιχτός σε νέες ιδέες και διαφορετικές απόψεις με τη διέλευση του Ερμή στον Τοξότη και επιδιώκετε να επικοινωνήσετε και να ανταλλάξετε προβληματισμούς περισσότερο από ποτέ. Επομένως, για σας τους Κριούς αυτή την περίοδο, ευνοείται ο εποικοδομητικός διάλογος, ιδιαίτερα πάνω σε θέματα φιλοσοφίας, θρησκείας και εν γένει στάσης ζωής. Για τον ίδιο λόγο είναι ιδανική περίοδος για ταξίδια (όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες), αλλά και για κάθε είδους μελέτη που θα εμπλουτίσει τόσο το γνωστικό σας επίπεδο, όσο και θα αναβαθμίσει εν τέλει την ψυχοδιανοητική σας ισορροπία, βάζοντας νέους πνευματικούς στόχους που θα οικοδομήσουν ένα καλύτερο αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη διέλευση του Ερμή στον Τοξότη η νοητικές διεργασίες των Ταύρων στρέφονται σε ασυνήθιστα μονοπάτια. Αυτή την περίοδο, μπορείτε και αναδύετε πλευρές του εαυτού σας, που δεν σας απασχολούν συνήθως. Η επικοινωνία σας δεν εξαντλείται στα λόγια, αλλά γίνεται πολυσήμαντη και πολυμορφική αγγίζοντας βαθύτερες χορδές, ενώ η αποτελεσματικότητά της εκπλήσσει ευχάριστα εσάς και εντυπωσιάζει τους γύρω σας. Σε πρακτικό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να εστιάσετε σε θέματα κοινής περιουσίας ή οικονομικών συνεργασιών, ενώ οι διαπραγματεύσεις πάνω σε αυτά τα ζητήματα ευνοούνται επίσης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι διαμορφώνετε νέα γραμμή πλεύσης στην επικοινωνία σας, καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ερμής περνά στον Τοξότη. Η διάθεση ακρόασης των άλλων και η ανάγκη για αρμονικότερη επικοινωνία συναντά τη δυνατότητα ψύχραιμης εξέτασης ζητημάτων, που αφορούν ακόμη και στις πλέον προσωπικές σχέσεις. Η περίοδος προσφέρεται για αποφάσεις γάμου ή συνεργασίας, εφόσον οι προσωπικές απόψεις δε θυσιαστούν ολοσχερώς στο βωμό της σύμπνοιας. Σε κάθε περίπτωση, φιλτράρετε τα λόγια των άλλων ιδιαίτερα όταν σας επικρίνουν, γιατί δεν είναι δεδομένο ότι έχουν και δίκιο. Μη χαρίζεστε, αλλά να συνδιαλλάσσεστε!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη διέλευση του Ερμή στον Τοξότη, εσείς οι Καρκίνοι μπαίνετε στη διαδικασία να αναλύετε και να ταξινομείτε την καθημερινότητα, την εργασία και τις αγγαρείες, δίνοντας οδηγίες προς πάσα κατεύθυνση για την αποτελεσματικότερη διαχείρισή τους. Από την υπέρμετρη προσοχή στη λεπτομέρεια μπορεί να προκύψει επικριτική διάθεση, κουτσομπολιό, αλλά και μία υποχόνδρια αντιμετώπιση του ζητήματος της προσωπικής υγείας και υγιεινής. Προσέξτε λιγάκι, γιατί η σχολαστικότητα μπορεί να γίνει ανασταλτικός παράγων της γοητείας σας και αντί να προσελκύετε αυτούς που επιθυμείτε, τελικά να τους απομακρύνετε.

ΛΕΩΝ

Με τη διέλευσή του στον Τοξότη, η σκανδαλιάρικη διάθεση του Ερμή ενεργοποιείται ιδιαίτερα για εσάς τους Λέοντες. Η περίοδος θα χαρακτηρίζεται από άφθονο φλερτ και παιγνίδι, ενώ οι έντονα προσωπικές ιδέες και απόψεις σας διανθίζονται με δραματικότητα, εκφράζονται  αποφασιστικά, δημιουργικά και με χιούμορ. Η προσοχή των άλλων αιχμαλωτίζεται, αλλά τα όσα έχουν αυτοί να πουν ελάχιστα σας ενδιαφέρουν, με μόνη εξαίρεση ίσως όταν μιλούν για σας ή σχετικά με σας. Αυτός ο Ερμής σας επιτρέπει όχι μόνο να νοιώθετε ότι είστε το επίκεντρο του κόσμου, αλλά και πραγματικά να είστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η περίοδος διελεύσεως του κυβερνήτη σας Ερμή στον Τοξότη φέρνει για σας τους Παρθένους σοβαρότερες συζητήσεις σε κλειστό όμως, κύκλο για οικογενειακά ζητήματα, αλλά και επίλυση εκκρεμοτήτων που αφορούν στο σπίτι. Ο νους σας φαίνεται να βραδυπορεί και προτιμά να αναλογίζεται σε βάθος και να επανεξετάζει θέματα ανακυκλώνοντας τις αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων δικαιολογώντας λάθη του παρελθόντος, αντί να ενεργοποιείται με νέες ιδέες. Αντίθετα, θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε την όψη αυτή, για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με το παρελθόν, να απογαλακτιστείτε από την οικογένεια που σας ανέθρεψε ισχυροποιώντας ουσιαστικά τους δεσμούς μαζί της και να προκαλέσετε καταλληλότερες προϋποθέσεις για τη σύναψη νέων, υγιών δεσμών με την οικογένεια που έχετε ή θα έχετε δημιουργήσει εσείς.

ΖΥΓΟΣ

Η περίοδος διελεύσεως του Ερμή στον Τοξότη σηματοδοτεί για σας τους Ζυγούς ένα χρονικό διάστημα έντονης διανοητικής δραστηριότητας, φλυαρίας, αλλά και αυξημένης αντίληψης. Ευνοεί την μελέτη, εφόσον υπάρξει συγκέντρωση, καθώς το μυαλό σας φαίνεται να έχει πάρει φωτιά και να θέλει να ασχοληθεί με τα πάντα. Μην υπερφορτώσετε το σύστημα, γιατί ουκ εν τω πολλώ το ευ!! Παράλληλα, υπάρχει η επιθυμία για διαρκή κίνηση και επικοινωνία, μικρά ταξίδια, γνωριμίες, αλλά και επιπόλαια φλερτ. Είναι καλή περίοδος για έρευνα και συγκέντρωση πληροφοριών για ζητήματα που σας απασχολούν.

Advertisements

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθώς ο Ερμής περνά στον Τοξότη, όσον αφορά εσάς τους Σκορπιούς απασχολείται έντονα με το πως θα εξασφαλιστεί. Έτσι, σας κάνει να σκέφτεστε πως θα διαχειριστείτε καλύτερα ό,τι έχει αξία για σας, είτε αυτό είναι υλικό, είτε αφηρημένο, αλλά και το πώς θα επικοινωνήσετε τα αντίστοιχα σχέδιά σας σε τρίτους. Αξιοποιήστε την όψη για να κάνετε εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με το ταίρι σας, γιατί οι ανάγκες σας θα βρουν ανταπόκριση. Η επιτυχία είναι δεδομένη και στα επαγγελματικά σας, όπου αυτή την περίοδο θα καταφέρετε να αποκομίσετε οικονομικά, αλλά και άλλα οφέλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιθυμία για έκφραση των προσωπικών σας απόψεων είναι ισχυρή αυτή την περίοδο, με τη διέλευση του Ερμή στο ζώδιό σας, και σας εξωθεί στην επικοινωνία με σκοπό την αυτοπροβολή. Υπ’ αυτές τις συνθήκες, από τη μία εντείνεται ο υποκειμενισμός σας, από την άλλη σας είναι εύκολο να πάρετε αποφάσεις, γιατί έχετε ξεκάθαρη εικόνα για τις προσωπικές σας θέσεις. Προσέξτε όμως, Τοξότες… γιατί είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε, αφού εκλαμβάνετε κάθε κουβέντα πολύ προσωπικά και αν σας ενδιαφέρει να έχετε αρμονικές σχέσεις, θα πρέπει να μπορείτε να μπείτε και στη θέση του άλλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σκέψη αυτή την περίοδο, στρέφεται προς τα μέσα και βυθίζεται στα άδυτα του εαυτού σας, Αιγόκεροι. Η έντονη διαίσθηση σας αποζημιώνει με τη διέλευση του Ερμή στον Τοξότη, για την αδυναμία γραμμικού λογικού συλλογισμού. Δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε, αφού μέσα από την ασάφεια μπορεί να αναδυθούν μοναδικές καλλιτεχνικές και πνευματικές εμπνεύσεις. Η επικοινωνία πάνω σε πρακτικά ζητήματα αλλά και η επίλυσή τους είναι αρκετά δυσχερής, αλλά αν περιορίσετε την τάση σας να ανασύρετε αρνητικές μνήμες και να μπαίνετε σε συγκρίσεις του παρελθόντος με το παρόν, θα αποφύγετε πιθανές παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συζητήσεις με φίλους παίρνουν φωτιά Υδροχόοι και σκέψη και κουβέντες συντονίζονται σε υψηλές συχνότητες ζωγραφίζοντας ρηξικέλευθα οράματα για το μέλλον. Η διέλευση του Ερμή στον Τοξότη φέρνει σε σας έμπνευση, πρωτότυπες ιδέες και λύσεις που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε ανασκευή των μελλοντικών προοπτικών και των στόχων σας. Την περίοδο αυτή θα μπορέσετε να διακριθείτε σε ομάδες ή συλλογικές δραστηριότητες και αν κληθείτε να κάνετε μία παρουσίαση ή ομιλία σε ευρύ κοινό, θα καταπλήξετε τα πλήθη.

ΙΧΘΕΙΣ

Το μυαλό σας Ιχθύες, δουλεύει με χίλια, για να βρει τρόπους να προάγει την καριέρα σας και να βελτιώσει την κοινωνική σας θέση. Σε αυτό το πλαίσιο, η διέλευση του Ερμή στον Τοξότη είναι για σας περίοδος σχεδιασμού, αλλά και κοινωνικοποίησης και εξωστρέφειας με στόχο την προσωπική προβολή. Ευνοούνται οι συζητήσεις με ανωτέρους πάνω σε επαγγελματικά θέματα, οι καινούργιες γνωριμίες και η προβολή της δουλειάς σας μέσω διαφήμισης. Η ευγλωττία σας είναι αξιοθαύμαστη και είναι πολύ πιθανό να κάνετε μία σημαντική για τις επιδιώξεις σας γνωριμία, εκεί που δεν το περιμένετε.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα