Μην χασετε

Ερμής στον Ταύρο από 19 Απριλίου ως 4 Μαΐου 2021: Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο

Ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας και τον μετακινήσεων, εισέρχεται στον Ταύρο από τις 19 Απριλίου ως τις 4 Μαΐου 2021, αλλάζοντας τον τρόπο έκφρασης και σκέψης μας, ο οποίος γίνεται πιο πρακτικός, προσγειωμένος, αλλά και αμετακίνητος. Όλο αυτό το διάστημα τα οικονομικά μας έρχονται σε πρώτο πλάνο και οι σκέψεις περιστρέφονται γύρω από θέματα υλικής ασφάλειας και προσπάθειας ανεύρεσης λύσεων, για να την ικανοποιήσουμε. Με τον Ερμή στον Ταύρο γινόμαστε λιγότερο παρορμητικοί και αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά.

 

Ο Ερμής στον Ταύρο και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

 

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου φέρνει σε πρώτο πλάνο τα οικονομικά σου και γενικά θα θελήσεις να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για υλική ασφάλεια. Παράλληλα, θα σε απασχολήσουν αγορές και επενδύσεις, ίσως να αναθεώρησες τις προτεραιότητές σου και να επαναξιολόγησες τις επιλογές που έχεις κάνει, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε αισθηματικά ζητήματα, ώστε από εδώ και πέρα να τα δρομολογήσεις διαφορετικά. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου κάνει τις εξελίξεις να τρέξουν πιο γρήγορα, είτε αυτές αφορούν τα επαγγελματικά σου, είτε την eρωτική σου ζωή. Το επόμενο διάστημα θα συνδιαλέγεσαι με περισσότερο κόσμο και θα αναζητήσεις λύσεις και διεξόδους σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Ίσως να επιστρέψεις σε μία σχέση από το παρελθόν, για την οποία από εδώ και πέρα, θα κατασταλάξεις στο κατά πόσο αξίζει να παραμείνει δίπλα σου…

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής από τον Ταύρο σε παρακινεί να ρίξεις τους ρυθμούς σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, αναζητώντας στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Το διάστημα αυτό, ίσως δεις τον εαυτό σου να αποτραβιέται από τις εξελίξεις σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα, ενώ παράλληλα πιθανόν να αναθεώρησες κάποιους στόχους που είχες θέσει ή αποφάσεις που είχες λάβει. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να διαπιστώσεις κατά πόσο ακολουθείς το σωστό μονοπάτι και να προετοιμαστείς για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν παρακάτω.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου σε κάνει πιο κοινωνικό και δημοφιλή μέσα σε φίλους ή σε ομαδικές δραστηριότητες που συμμετέχεις, ενώ παράλληλα σε παρακινεί να θέσεις νέους στόχους για το μέλλον σου. Πιθανόν να αναθεωρήσεις κάποια σχέδιά σου, να θέλησες να επανεξετάσεις την συμμετοχή σου μία οργάνωση ή να ξεκαθάρισες κάποια πράγματα με πρόσωπα που κινούνται στο φιλικό σου περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής ξεκινά και πάλι την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τα επαγγελματικά σου. Το επόμενο διάστημα θα δεις να λαμβάνουν χώρα εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου, στις σχέσεις με κάποιο αφεντικό ή ίσως και να σου προταθεί να αναλάβεις μία νέα θέση, η οποία όμως θα έχει περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Ίσως να αναθεώρησες κάποια πράγματα για την επαγγελματική σου πορεία ή και να αποφάσισες να αλλάξεις κατεύθυνση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής από το φιλικό για σένα ζώδιο του Ταύρου, φέρνει εξελίξεις σε νομικά ζητήματα και θέματα σπουδών. Ίσως να επανεξετάσεις τα σχέδια για το μέλλον σου ή να δεις από μια διαφορετική οπτική κάποιες επαγγελματικές προτάσεις ή μία eρωτική ιστορία που σε αναστάτωσε. Φαίνεται πως καταφέρνεις να δρομολογήσεις τις υποθέσεις σου και να υλοποιήσεις όλα όσα σχεδίαζες με μεθοδικότητα και υπομονή. 

ΖΥΓΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου ενεργοποιεί το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τρίτους. Αυτή την εποχή, οι σκέψεις και οι κινήσεις σου εστιάζουν σε κάποιον οικονομικό διακανονισμό, σε μία οφειλή ή σε μία επαγγελματική συμφωνία που ετοιμάζεσαι να υπογράψεις. Παράλληλα, ίσως να εστιάσεις σε αυτά που μοιράζεσαι με τον/τη σύντροφό σου, να ασχοληθείς με θέματα συμβίωσης και με τον εσωτερικό σου κόσμο, ώστε να κατευνάσεις το άγχος ή πιθανές ανασφάλειες, που έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Advertisements

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται και πάλι στο ζώδιο του Ταύρου και στον οίκο που αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι εξελίξεις στο δεσμό σου θα αρχίσουν να καταφθάνουν με γρήγορους ρυθμούς και το ταίρι σου θα αποτελέσει την προτεραιότητά σου αυτό το διάστημα. Παράλληλα, κάποιες μετακινήσεις σου ενδέχεται να επηρεάζουν τη σχέση σου ή ίσως να κάνετε κάποιες συζητήσεις για οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Οι αδέσμευτοι, ενδέχεται να κάνουν μία νέα γνωριμία αυτή την εποχή ή, αν επέστρεψαν σε μια παλιά τους σχέση, να διαπιστώσουν κατά πόσο άξιζε η προσπάθεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πορεία του Ερμή στον Ταύρο αλλάζει τους καθημερινούς σου ρυθμούς και φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν το σώμα και τη φυσική σου κατάσταση. Το επόμενο διάστημα ίσως να αυξηθούν λίγο υποχρεώσεις στο χώρο εργασίας σου ή να σε απασχολήσουν κάποιες αλλαγές που συμβαίνουν στο χώρο της δουλειάς σου. Πιθανόν να συνέβησαν διάφορες ανακατατάξεις, που επηρέασαν το καθημερινό σου πρόγραμμα. Από τώρα και έπειτα, προσπάθησε να βελτιώσεις την διατροφή σου και να διακόψεις συνήθειες, που επιβαρύνουν τον οργανισμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου πολλαπλασιάζει τις eρωτικές γνωριμίες και σου δημιουργεί τη διάθεση να συναναστραφείς με περισσότερο κόσμο, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Γίνεσαι πιο αισθαντικός αυτή την εποχή και οι νέες γνωριμίες πολλαπλασιάζονται. Ίσως να σε απασχόλησε έντονα το eρωτικό σου παρελθόν και να είδες ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να επιστρέφει στη ζωή σου. Τώρα, είναι η περίοδος κατά την οποία θα αξιολογήσεις σωστά αυτή τη σχέση και το κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει παρακάτω.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο φέρνει εξελίξεις στον τομέα που αφορά το σπίτι σου και τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Η οικογένειά σου και οι σχέσεις σου με τους γονείς σου έρχονται σε πρώτο πλάνο αυτή την εποχή, ενώ παράλληλα φαίνεται πως ανακινούνται κάποια πρακτικά ζητήματα, που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου. Είναι πιθανό να προέκυψαν κάποιες παρεξηγήσεις με ένα κοντινό σου πρόσωπο, τις οποίες από εδώ και πέρα θα καταφέρεις να επιλύσεις…

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής από τον Ταύρο επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Ίσως να αρχίσεις να νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις με περισσότερο κόσμο, να δικτυωθείς και να κάνεις νέες γνωριμίες. Πιθανόν να συνομιλήσεις με παλιούς σου γνωστούς ή να προκύψουν  κάποια γεγονότα, που αφορούν τα αδέρφια σου ή κάποιους κοντινούς συγγενείς. 

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα