Μην χασετε

Ερμής στην Παρθένο από τις 29 Αυγούστου ως τις 14 Σεπτεμβρίου 2019 – Προβλέψεις για τα ζώδια.

Στις 29 Αυγούστου, ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο και θα παραμείνει ως τις 14 Σεπτεμβρίου 2019. Με τον Ερμή στην Παρθένο, όπου ο Ερμής είναι κυβερνήτης, έχουμε οξυμμένο νου και επίσης αυξημένη κριτική και αναλυτικές ικανότητες. Μπορεί, επίσης, να έχουμε έμμονες ιδέες αλλά επωφελούμαστε από τη λεπτομερή γνώση. Αυτό μπορεί να είναι εις βάρος μας στην καθημερινή μας ζωή, αν και είναι πολύ ευεργετικό για οποιοδήποτε είδος έρευνας και εργασίας.

Θέλουμε να είμαστε ακριβείς στην επικοινωνία μας με τους άλλους. Ο τρόπος της ομιλίας μας είναι συγκρατημένος και είμαστε σε θέση να παρατηρούμε πράγματα που οι άλλοι δεν τα λαμβάνουν υπόψη τους. Δεν παρασυρόμαστε εύκολα από κούφια λόγια και είμαστε ειλικρινείς, πράγμα το οποίο κάνει τους άλλους να εμπιστεύονται τη γνώμη μας, δεδομένου ότι είμαστε ξεκάθαροι, απαλλαγμένοι από ιδιοτελή κίνητρα.

Είμαστε παραγωγικοί στην εργασία μας, μας αρέσει να διαβάζουμε οτιδήποτε είναι καλογραμμένο και ό, τι πληροί τις προδιαγραφές της έρευνάς μας. Οι διαδικασίες της σκέψης μας είναι λεπτομερείς και αναλυτικές και έχουν τάξη. Προσεγγίζουμε τις νέες καταστάσεις με ανεξάρτητο τρόπο και βγάζουμε το δικό μας συμπέρασμα, αφού πρώτα έχουμε συλλέξει όλες τις πληροφορίες. Αυτό μας κάνει να έχουμε ορθή κρίση. Είμαστε ορθολογιστές, όταν οι άλλοι χάνουν τη σαφήνειά τους στα συναισθήματα ή τα πάθη τους. Εκφράζουμε τις απόψεις μας με ένα σεμνό τρόπο και δεν χρειαζόμαστε συνήθως τους άλλους για να επικυρώσουν τις απόψεις μας. Δεν παρασυρόμαστε από ό, τι ακούμε και είμαστε ειλικρινείς. Αυτό κάνει τους άλλους να μας εμπιστεύονται για συμβουλές.

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.

Advertisements

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στην Παρθένο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, θα ενδιαφερθείτε για τη σωματική σας ευεξία ή για τη σωματική άσκηση που τώρα θα σας είναι περισσότερο απαραίτητη για να απομακρύνετε το ψυχικό βάρος που σας επηρεάζει με έναν αρνητικό τρόπο. Θα νιώθετε την ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση. Διψάτε για αναγνώριση και εκτίμηση, αν και τώρα δεν θα εκτιμάτε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας. Προσέξτε την αυξημένη κριτική στον εαυτό σας και τους άλλους, υπενθυμίζοντάς τους συνεχώς ότι πρέπει να είναι τέλειοι. Να ξέρετε ότι ο τρόπος σκέψης σας είναι υπεύθυνος για τη συμπεριφορά που οδηγεί σε παρεξηγήσεις και δυσλειτουργία.

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, θα είστε περισσότερο ρομαντικοί και θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, διασκεδάζοντας και φλερτάροντας. Κατά κάποιο τρόπο θα καταφέρετε να οργανώσετε τη ζωή σας έτσι ώστε να είναι διασκεδαστική, με μια χαρούμενη ατμόσφαιρα γύρω σας. Τα παιδιά και ο σύντροφός σας θα είναι πολύ σημαντικά τώρα για σας και θα επικοινωνήσετε περισσότερο με αυτούς. Αν είχατε στο παρελθόν βιώσει θλίψη στη σχέση σας, τώρα αποκαθίσταται η επικοινωνία με το σύντροφό σας. Θα έχετε την έγκριση των άλλων σε ό, τι κάνετε ή θα βοηθήσετε τα παιδιά σας ή θα πάρετε κάποια χαρά από αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, θα έχετε μια μάλλον μοναχική ζωή και θα αισθάνεστε καλύτερα στο σπίτι σας, παρέα με τα πιο οικεία άτομα στη ζωή σας. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα φοβάστε να σκέφτεστε διαφορετικά από τους άλλους, απορρίπτοντας ό, τι δεν ταιριάζει με το δικό σας σύστημα πεποιθήσεων αλλά διατηρώντας το σεβασμό προς τις απόψεις των άλλων. Σκέφτεστε το σκοπό στη ζωή σας και μπορεί να έχετε αντιμαχόμενες σκέψεις. Μπορεί τώρα να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ιστορία, την ανθρωπολογία και την αρχαιολογία και θα ζητάτε αποδείξεις σε αυτά που λέγονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, καταπιάνεστε με κάθε δραστηριότητα που διεγείρει το μυαλό σας παρά τα συναισθήματά σας. Θα συμπεριφέρεστε τώρα κάπως επιπόλαια, χωρίς να αναλύετε κάποια πράγματα σε βάθος, κι αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα στον τρόπο προσέγγισης των άλλων αλλά και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Με το διερευνητικό μυαλό σας, μπορείτε εύκολα να κατανοήσετε τις διαθέσεις και τις συμπεριφορές των ανθρώπων γύρω σας. Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση στις νοητικές σας ικανότητες και δυνατή θέληση για να τις εκφράσετε. Τώρα μπορείτε να αφομοιώσετε νέες ιδέες με ευκολία.

Advertisements

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, επιδιώκετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, αλλά την ίδια στιγμή είστε πολύ αργοί για να αποκρυσταλλώσετε τις ιδέες σας. Σας αρέσει να κρατάτε τις ιδέες σας για τον εαυτό σας και δεν σας αρέσει να τις συζητάτε με τους άλλους. Προσέξτε την τάση σας να έλκεστε κοινωνικά από ακατάλληλους συντρόφους. Σε αυτό συμβάλλει το γεγονός ότι οι γνωριμίες που ενδεχομένως θα κάνετε έχουν μια καθαρά σeξουαλική μορφή. Υπάρχει μια τάση να γίνετε πεισματάρηδες και θα είναι δύσκολο στον οποιονδήποτε να σας αλλάξει γνώμη, ακόμα κι αν είστε λάθος. Αυτός ο άκαμπτος τρόπος σκέψης σας θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία σας με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, είστε περισσότερο αναλυτικοί και πνευματώδεις και μπορείτε τώρα να διδάξετε ή να δώσετε συμβουλές στους άλλους, δείχνοντάς τους πώς να κάνουν καλύτερα κάποια πράγματα. Είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τις λέξεις πολύ καλύτερα από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι. Ίσως να γίνετε ο εκπρόσωπος μιας ομάδας ή μπορεί να μιλήσετε για να υπερασπίσετε κάποιον ή κάτι. Σας αρέσουν τώρα οι μελέτες, είστε γρήγοροι στις ιδέες σας και ακούτε προσεκτικά τους άλλους όταν μιλάνε. Μπορεί να γίνετε έξαλλοι με κάποια λόγια ή ιδέες ή να νιώθετε παγιδευμένοι σε αυτά.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, θα σκέφτεστε πώς να λύσετε τα δικά σας προβλήματα και θα έχετε ελάχιστη  βοήθεια από τους άλλους. Θα νιώθετε τώρα ζεστασιά και συμπάθεια για όλο τον κόσμο αλλά δεν θα έχετε αυτο-αποδοχή. Θα περνάτε το χρόνο σας, βυθισμένοι στις  φαντασιώσεις σας, αρνούμενοι να αντιμετωπίσετε τις σκέψεις σας ξεκάθαρα. Είναι δύσκολο για σας τώρα να δεχτείτε τα δικά σας λάθη και τις αδυναμίες σας και εξίσου δύσκολο για τους άλλους να πιστέψουν στις δυνατότητές σας. Απολαμβάνετε να ακούτε τις ιστορίες των άλλων ανθρώπων, να βλέπετε ταινίες ή θεατρικά έργα που σας δίνουν την ψευδαίσθηση της φυγής από την πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, προσέξτε το κουτσομπολιό και την παραπληροφόρηση. Οι νέες φιλίες που θα κάνετε τώρα θα βασίζονται στην ταύτιση ιδεών και την προθυμία της επικοινωνίας. Τώρα ενδιαφέρεστε να συζητάτε και να αναλύετε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Σας αρέσει να έχετε δίπλα σας πολύ κόσμο και έτσι διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Θα θέλετε τώρα να μάθετε τα τρέχοντα γεγονότα στη ζωή των αγαπημένων σας προσώπων. Η ευαισθησία σας δεν θα είναι έντονη τώρα, έτσι προσέξτε την τάση σας για κουτσομπολιά χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σας την αλήθεια. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, κάνετε τα επαγγελματικά σας όνειρα πραγματικότητα και σας περιμένουν αναγνώριση και δόξα. Είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και έχετε ενθουσιασμό για να θέσετε νέους στόχους στην καριέρα σας. Θα είστε υπεύθυνοι, δεδομένου ότι έχετε ένα σαφή επαγγελματικό προσανατολισμό και θα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, ότι γνωρίζετε τα πάντα. Παρ’ όλα αυτά, προσέξτε την εργασιομανία σας, καθώς μπορεί να σας επιφέρει σωματική και διανοητική εξάντληση. Μπορεί να είναι τώρα περισσότερο απαραίτητο για σας να είστε μόνοι σας, για την ψυχική και σωματική σας υγεία, επειδή χρειάζεστε την ησυχία της μοναξιάς για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, προσέξτε την απερισκεψία σας, καθώς τώρα δεν θα φοβάστε να ρισκάρετε και θα αψηφάτε τους κινδύνους, προκειμένου να βιώσετε βαθιές και συγκινητικές εμπειρίες. Τώρα θα θέλετε να είστε πιο κοντά στη φύση και να ταξιδέψετε σε άγνωστα μέρη. Ίσως βοηθήσετε κάποιους να αλλάξουν κάποιες αρνητικές καταστάσεις στη ζωή τους. Δεν θα υπερασπίζεστε τώρα τον εαυτό σας αλλά ούτε και θα μιλάτε για σας. Οι συζητήσεις σας θα περιστρέφονται γύρω από φιλοσοφικά, θρησκευτικά και δεοντολογικά ζητήματα, αλλά για τον εαυτό σας θα είστε σιωπηλοί.  Θα θέλετε να μελετήσετε και να αποκομίσετε εμπειρίες από τη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, η ιδέα της σταθερότητας της σχέσης σας θα σας στοιχειώνει, απλώς και μόνο επειδή θα αφήνετε τους φόβους σας να σας παρασύρουν. Ενδέχεται όμως να μιλήσετε για σταθερότητα αλλά κάτω υπό πίεση. Τώρα θα είστε δυνατότεροι, σοφότεροι και πιο πειστικοί στην ομιλία. Αλλά προσέξτε τα δραματικά, αιφνίδια και μυστήρια λόγια σας, καθώς θα μιλάτε με υπονοούμενα. Θα είστε ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο, αν και η εξέλιξη αυτή της έλξης μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Το στυλ της ομιλίας σας θα είναι πολύ αισθησιακό και μυστηριώδες. Μπορεί να θαυμάζετε κρυφά κάποιον, αλλά θα είναι δύσκολο να το αποκαλύψετε.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, ίσως κάνετε ένα ταξίδι με το σύντροφό σας ή για επαγγελματικούς λόγους. Θα είστε αρκετά κινητικοί, πηγαίνοντας από το ένα μέρος στο άλλο. Δείχνετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σας και τις συνεργασίες σας κι αυτό σας οδηγεί σε μια καλύτερη κατανόηση των άλλων. Τώρα δεν θα είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και αναζητάτε να κοινωνικοποιηθείτε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αναζητήσετε τα φώτα της δημοσιότητας. Ίσως και να αλλάξετε το κοινωνικό σας δίκτυο ή να μετακινηθείτε μακριά από το σπίτι σας. Ίσως να νιώθετε αγωνία για την πίστη του συντρόφου σας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα