Μην χασετε

Ερμής Εξάγωνο Πλούτωνα στις 20/10: Λύσεις, Πειθώ και Συμφωνίες

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού και ο Πλούτωνας στο  ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα ιδιαίτερα ωφέλιμο Εξάγωνο, που μας ανοίγει το δρόμο για την ουσιαστική επιτυχία!

Advertisements

Η όψη αυτή θα μας οδηγήσει σε οικονομική επιτυχία, αφού οποιαδήποτε οικονομική συζήτηση ή συμφωνία γίνει τώρα, ευνοείται!

Επίσης όμως, μας εξυπηρετεί και σε ∈ρωτικά θέματα, αφού τίποτα δεν μας ξεφεύγει, τα λόγια μας έχουν ουσία, αλλά και ∈ρωτισμό και πολλές από τις επιθυμίες μας θα πραγματοποιηθούν!

Παράλληλα, χαρακτηριστικά, όπως οξυδέρκεια, ανεπτυγμένη αντίληψη, διορατικότητα , δυναμικός λόγος και διορατικότητα, θα μας δώσουν λύσεις σε θέματα που μας προβληματίζουν.

Ιδιαίτερα ωφέλιμο, το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, είναι για τα Ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)  και τα Ζώδια του Νερού  (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς)  και κυρίως όσους έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο στο 3ο δεκαήμερο!

Θα σε ευνοήσει στον ∈ρωτα το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα;

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Πολλές ∈ρωτικές επιθυμίες πραγματοποιούνται και ουσιαστικές και  μόνιμες  λύσεις έρχονται για τα οικονομικά σου! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη διορατικότητα και σ∈ξουαλικότητα σου!  

ΤΑΥΡΟΣ: Συναισθηματικές επιθυμίες εκπληρώνονται, ευνοούνται συνεργασίες και η συντροφική ζωή βελτιώνεται ουσιαστικά μέσω της επικοινωνιακής οδού!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θετικές επαγγελματικές συμφωνίες και συναδελφικές σχέσεις θα έχεις, αφού ο εργασιακός τομέας, βρίσκει επιτέλους ουσιαστικές διεξόδους χάρη στο επικοινωνιακό σου ταλέντο!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ερwτικές επιθυμίες πραγματοποιούνται με μία σου λέξη! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΛΕΩΝ: Οι σχέσεις στην οικογένεια ενδυναμώνονται και όλα διορθώνονται στο σπίτι! Μια ευκαιρία με ένα παθιασμένο παρελθόν σε χαροποιεί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κοινωνική σου ζωή και η σχέση σου με τα αδέρφια ευνοούνται σημαντικά! Οποιαδήποτε μετακίνηση σου, θα έχει επιτυχία!

ΖΥΓΟΣ: Η αυτοπεποίθηση σου στα ύψη και τα οικονομικά σου βελτιώνονται! Επιπλέον, αισθηματικές επιθυμίες πραγματοποιούνται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα εκφραστικά σου μέσα θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Βαθιές επιθυμίες πραγματοποιούνται, ευχάριστες μετακινήσεις αλλά και οικονομική βελτίωση!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρασκηνιακές ∈ρωτικές ιστορίες ευνοούνται! Πες ναι σε ό,τι σου λέει η ισχυρή σου διαίσθηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιτυχία θα έχεις στους φιλικούς σου κύκλους και ένα μεγάλο όνειρο πραγματοποιείται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιτυχίες και δυναμικότητα στο τομέα της καριέρας και κοινωνική καταξίωση, θα έχεις!

Advertisements

ΙΧΘΥΣ: Ανοίγεις ορίζοντες και φτάνεις την επιτυχία, ένα ταξίδι σε χαροποιεί και η κοινωνική σου ζωή ευνοείται από κάθε άποψη!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα