Μην χασετε

Ερμής Εξάγωνο με Δία 3/2: Λύσεις, Τύχη, Αισιοδοξία

Το Εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία στο Τοξότη, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, μας δίνει χαρούμενα νέα, ιδέες και αισιοδοξία!

Advertisements

Στρεφόμαστε στις υποθέσεις, τα σχέδια και τις σχέσεις μας και απολαμβάνουμε μόνο θετικές εξελίξεις!

Μας δίνονται πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε πολλά,  μέσα από επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις!

 

Είμαστε καλοπροαίρετοι, οξυδερκείς, κατανοητοί, ετοιμόλογοι, τυχεροί και φυσικά δημιουργικοί.

Οι νέες ιδέες μας, θα μας φέρουν επιτυχίες και ωφέλιμες συμφωνίες!

Τώρα, σκοποί, υποσχέσεις, αποφάσεις και προτάσεις, πραγματοποιούνται με μεγαλύτερη ευκολία.

Επαφές, επικοινωνίες και γνωριμίες, είναι ιδιαίτερα ζεστές και ευχάριστες και μετακινήσεις ή ταξίδια, είναι διασκεδαστικά!

Οι πιο τυχεροί, είναι Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του 2ου δεκαημέρου!

Advertisements

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


Ετοιμάσου τυχερέ ΚΡΙΕ για…
 ευχάριστες στιγμές με φίλους, χαρμόσυνες ειδήσεις, νέες συναρπαστικές γνωριμίες και χαρούμενες εξελίξεις και αλλαγές! Εκμεταλλεύσου τις ιδέες σου, για νέα ξεκινήματα! 

Ετοιμάσου τυχερέ ΤΑΥΡΕ για… πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική επιτυχία και πρόοδο, θετικές εξελίξεις στον τομέα της οικογένειας και σημαντική βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας!

 

Ετοιμάσου τυχερέ ΔΙΔΥΜΕ για… πάμπολλες ευκαιρίες σε κοινωνικές επαφές και μετακινήσεις, που θα σου δώσουν απίστευτη χαρά! Κράτα ψηλά την αισιοδοξία σου και ετοιμάσου 

Advertisements

Ετοιμάσου τυχερέ ΚΑΡΚΙΝΕ για… σημαντικές δυνατότητες βελτίωσης στον οικονομικό και ερwτικό τομέα! Θα καταφέρεις  μέσω της επικοινωνιακής οδού, να βρεις λύσεις σε οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί!

Ετοιμάσου τυχερέ ΛΕΟΝΤΑ για… σπουδαίες ευκαιρίες στον συντροφικό τομέα! Ανανεώνεις την σχέση σου, την επισημοποιείς ή ξεκινάς μία καινούρια!  Οι συνεργασίες σου είναι τώρα επιτυχημένες!

 

Ετοιμάσου τυχερέ ΠΑΡΘΕΝΕ για… ευκολίες στην καθημερινότητα και ευκαιρίες, ώστε να αναδείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες και τα εργασιακά σου ταλέντα! Τόλμησε μία αλλαγή στην εμφάνιση σου!

Ετοιμάσου τυχερέ ΖΥΓΕ για… πολλές προτάσεις για ψυχαγωγία, διασκέδαση, ερwτικές επιτυχίες και κατακτήσεις, ευχάριστες στιγμές και αύξηση δημιουργικότητας! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

Ετοιμάσου τυχερέ ΣΚΟΡΠΙΕ για… βελτίωση στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Επιπλέον, μία ερwτική παρελθοντική ιστορία, επιστρέφει στην ζωή σου τώρα!

Ετοιμάσου τυχερέ ΤΟΞΟΤΗ για…  ευχάριστες ειδήσεις και νέα, ευκαιρίες για πολλές επαφές και επικοινωνίες! Έρχονται νέες γνωριμίες και πλήρης ενδυνάμωση της κοινωνικής σου ζωής!

Ετοιμάσου τυχερέ ΑΙΓΟΚΕΡΕ για… σημαντικές ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημα σου, αλλά και να βελτιώσεις τα ερwτικά σου, σταθεροποιώντας την συναισθηματική σου ζωή!

Ετοιμάσου τυχερέ ΥΔΡΟΧΟΕ για… ευκαιρίες να χρησιμοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο και να πετύχεις, ότι επιθυμείς! Μπορείς να κερδίσεις τους άλλους και να επωφεληθείς από την τύχη, με κάθε τρόπο.  Νέες γνωριμίες θα σε συναρπάσουν!

Ετοιμάσου τυχερέ ΙΧΘΥ για… ένα κρυφό έρωτα που θα σε συναρπάζει! Επιπλέον είσαι απόλυτα δημιουργικός, ήρεμος ψυχολογικά, ήρεμος και ικανός να χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά την διαίσθηση σου!

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα