Μην χασετε

Ερμής Αντίθεση με Κρόνο και Τρίγωνο με Ποσειδώνα 16/6 – Δεν την πρόβλεψη για το ζώδιο σου

Ο Ερμής στον Καρκίνο και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, σχηματίζουν μία δύσκολη και σκληρή Αντίθεση, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019!

Advertisements

Η όψη αυτή, μας επιβάλλει να προσγειωθούμε, ιδίως επικοινωνιακά και πολύ πιθανόν να γίνει αυτό μετά από δυσκολίες!|

Μέσα από επαφές , μηνύματα, συναντήσεις, νέα και μετακινήσεις εμφανίζονται προβλήματα που είχαμε παραμελήσει στο παρελθόν!

Με σύνεση, ωριμότητα και λογική, θα πάρουμε κάποιες απαραίτητες αποφάσεις!

Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στον Ιχθύ, θα γλυκαίνει κάπως την αρνητικότητα της περιόδουκαι θα μας δώσει ελπίδα, αλληλεγγύη, συναισθηματισμό, διαίσθηση και δύναμη για συγχώρεση!

Τα Παρορμητικά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου, είναι εκείνοι πουπρέπει να προσέχουν, ενώ τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, θα έχουν τα πιο καλά νέα!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Να είσαι σωστός και ώριμος απέναντι στην οικογένεια και το σπίτι.  Μην γυρνάς σε ένα ερwτικό παρελθόν. που πάλι θα σε πληγώσει, αν δεν είσαι σίγουρος και βέβαιος για τις προθέσεις του!

ΤΑΥΡΟΣ
Πρόσεξε τα λόγια σου και ιδίως τα κουτσομπολιά σε επαφές, αλλά και την απροσεξία σου στις μετακινήσεις. Κατά τ’άλλα, μπορείς να αναμένεις ευχάριστα νέα και μηνύματα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Οικονομικά προβλήματα πιθανόν να προκύψουν λόγω της δικής σου κακής διαχείρισης. Η ερwτική σου ζωή απαιτεί ωριμότητα και όχι απαιτήσεις από εσένα!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να έρθουν μέσα από επαφές αναποδιές και ατυχίες, αλλά αν έχεις καλή πρόθεση να τα ξεπεράσεις όλα, θα περάσεις πολύ όμορφα!

ΛΕΩΝ
Μπορεί το άγχος, η μελαγχολία και η νοσταλγία, καλά να κρατούν, όμως μία παρασκηνιακή επαφή ή μήνυμα, θα σου δώσει χαρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δυσκολεύει η επικοινωνία με φίλους και πολύ πιθανόν να είναι η συμπεριφορά σου η αιτία. Χωρίς προκλητικότητα, πέρασε όμορφα μαζί τους και δέξου την βοήθεια τους, στη διεκδίκηση ενός στόχου σου!

ΖΥΓΟΣ
Απέφυγε οπωσδήποτε λάθη και απροσεξία στον τομέα της καριέρας, αν δεν θες απώλειες! Κυνήγησε τα επαγγελματικά σου όνειρα με ωριμότητα και υπευθυνότητα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προβλήματα πιθανόν να υπάρξουν σε επαφές, επικοινωνίες, γνωριμίες και κυρίως μετακινήσεις! Διατήρησε την αυξημένη αισιοδοξία σου, σε συνδυασμό όμως με την λογική!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην απαιτείς, χειραγωγείς και ζηλεύεις στον έρωτα, όπως επίσης μην ξοδεύεις αλόγιστα! Αν δεν παρασυρθείς σε τέτοιες συμπεριφορές, θα απολαύσεις συναισθηματικές και σeξουαλικές στιγμές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολλά τα λάθη που κάνεις  στη συντροφική ζωή και τώρα δείχνουν τα αρνητικά τους αποτελέσματα! Προσπάθησε να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με συναισθηματικό τρόπο και όχι εγωιστικό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εργασία και η σκληρή καθημερινότητα μπορεί να σε πιέζουν, αλλά η διαίσθηση σου θα δείξει τον σωστό τρόπο να ξεπεράσεις κάθε πρόβλημα!

Advertisements

ΙΧΘΥΣ
Σοβαρέψου και συνετίσου άμεσα στην αισθηματική ζωή και θα δεις ότι μπορείς να απολαύσεις επιτυχίες, κατακτήσεις, πάθος και συναίσθημα!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα