Μην χασετε

Ερμής Αντίθεση με Δία 31/5: Υπερβολές σε Λόγια και Μετακινήσεις

Ο Ερμής στους Διδύμους και ο Δίας στον Τοξότη και στις 31 Μαΐου 2019, η όψη Αντίθεσης, θα φέρει υπερβολές στην επικοινωνία μας, σπατάλες, ρίσκο, βιασύνη, και επικίνδυνη κατάχρηση τύχης!

Σε επαφές και μετακινήσεις, είμαστε πιο επιπόλαιοι, υπεραισιόδοξοι, τυχοδιώκτες και σπάταλοι, φέρνοντας αρκετές απώλειες !

Η όψη αυτή μας κάνει ριψοκίνδυνους, πιο ανώριμους, πολυλογάδες και ιδιαίτερα επιρρεπείς στα μεγάλα λόγια, είτε τα πιστεύουμε, είτε τα λέμε οι ίδιοι!

Φροντίζουμε να είμαστε προσγειωμένα ειλικρινείς, να φιλτράρουμε στο μυαλό  αυτό που θέλουμε να πούμε, να προσέχουμε πολύ στις μετακινήσεις μας, όπως και την οικονομική μας διαχείριση!

Advertisements

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, των αρχών του 3ου δεκαημέρου, είναι εκείνοι που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις και στις επαφές τους!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Κριός
Να σκέφτεσαι πολύ πριν ξεστομίσεις οτιδήποτε, απέφυγε κουτσομπολιά και κυρίως μην δίνεις μεγάλες υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις! Προσοχή σε οδήγηση και μετακινήσεις!

Ταύρος
Προσπάθησε να μην κάνεις αλόγιστα έξοδα και μην έχεις υπερβολικές αντιδράσεις στην αισθηματική ζωή, ιδίως σε θέματα ζήλιας!

Δίδυμος
Παρασύρεσαι και μάλλον γίνεσαι υπερβολικός και επιπόλαιος επικοινωνιακά και αυτό θα γυρίσει κατά σου. Απέφυγε, κουτσομπολιά, παρεξηγήσεις και απροσεξία στις μετακινήσεις σου!

Καρκίνος
Κάποιες παρασκηνιακές σου ενέργειες, δεν θα καταφέρουν να μείνουν κρυφές, αν δεν προσέξεις. Μην επιδιώκεις να ξεγελάς τους άλλους και κυρίως μην παραμυθιάζεις τον εαυτό σου!

Λέων
Η επιπολαιότητα σου και η υπερβολική σιγουριά σου, απέναντι στο φιλικό σου κύκλο θα έχει αρνητικές συνέπειες για σένα!

Παρθένος
Η υπεραισιοδοξία και η βιασύνη θα σε οδηγήσει σε λάθη κυρίως επικοινωνιακά που θα επιφέρουν απώλειες στην καριέρα και θα βλάψουν την υπόληψη σου!

Advertisements

Ζυγός
Είσαι υπεραισιόδοξος και νιώθεις ατρόμητος, όμως αν δεν επιστρατεύσεις έγκαιρα λογική και αυτοσυγκράτηση, θα υπάρξουν επικοινωνιακά λάθη και πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις σου.

Σκορπιός
Περιόρισε άμεσα την τάση σου για σπατάλες και διευθέτησε οικονομικές εκκρεμότητες, αλλιώς θα αγχωθείς! Επιπλέον, στην ερwτική ζωή πες όχι επιπολαιότητα και υπερβολικές απαιτήσεις!

Τοξότης
Η συντροφική σου ζωή απαιτεί την ώριμη και υπεύθυνη συμπεριφορά σου, ιδίως επικοινωνιακά, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε νέα ερwτικά ξεκινήματα!

Αιγόκερως
Έχεις μάλλον υπερβολική σιγουριά στον εαυτό σου, σε θέματα εργασιακά και έτσι, είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθη!

Υδροχόος
Απέφυγε τα μεγάλα ερwτικά λόγια, γιατί  δεν θα σου βγουν σε καλό! Φλέρταρε με σύνεση, προστάτεψε την καλή σου φήμη και μην είσαι επιπόλαιος στον έρωτα!

Ιχθύς
Χρειάζεται να παραμείνεις ώριμος και σοβαρός σε οικογένεια και σπίτι!  Βάλε τέλος σε ένα ερwτικό παρελθόν και στις ψεύτικες υποσχέσεις που σου δίνει!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα