Μην χασετε

Εριέττα Κούρκουλου: «Θα ήθελα να υιοθετήσω έτσι και αλλιώς, όμως σε μία φάση που δεν θα είναι “δεύτερη επιλογή”»

Η Εριέττα Κούρκουλου αρκετές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της τις σκέψεις της πάνω σε κοινωνικά και μη θέματα, ενώ σχεδόν καθημερινά επικοινωνεί μαζί τους, απαντώντας στα ερωτήματά τους.

 

Πριν από μερικές ημέρες είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία που έχει με τον σύζυγό της, Βύρων Βασιλειάδη, να αποκτήσουν το πρώτο παιδί τους. Μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, η πρόεδρος του Save a Greek Stray είχε αποκαλύψει ότι προσπαθούν αρκετό καιρό γι’ αυτό, ενώ κάθε φορά περιμένουν με αγωνία για το αποτέλεσμα της β – χοριακής.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για λεπτό και ευαίσθητο θέμα, η Εριέττα Κούρκουλου μοιράστηκε την ιστορία της, προκειμένου να στηρίξει και άλλες γυναίκες που βρίσκονται σε ίδια ή παρόμοια θέση.

Advertisements

 

Αυτή τη φορά, η η Εριέττα Κούρκουλου, απαντώντας σε follower της, αποκάλυψε, ότι όταν δημοσίευσε την εν λόγω ανάρτηση, το αποτέλεσμα της β – χωριακής ήταν αρνητικό. Παράλληλα, η ίδια ανέφερε αν θα υιοθετούσε κάποια στιγμή ένα παιδάκι. “Θα ήθελα να υιοθετήσω έτσι και αλλιώς, όμως σε μία φάση που δεν θα είναι “δεύτερη επιλογή”, αλλά συνειδητοποιημένη απόφαση”, έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα