Μην χασετε

Επιμένει η Βάνα Μπάρμπα: «Στηρίζω με θέρμη Φιλιππίδη και Κιμούλη, ίσως τα κορίτσια να έκαναν λάθος»

Η Βάνα Μπάρμπα λίγες ημέρες μετά τις δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για τον Πέτρο Φιλιππίδη, οι οποίες προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό YOU.

 

Η ηθοποιός μίλησε στην Τζώρτζια Συρίχα και τόνισε για ακόμη μία φορά πως υπερασπίζεται με θέρμη ψυχής τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη.

«Πήρα εγώ η ίδια τηλέφωνο τον Πέτρο και μιλήσαμε και μου είπε κάποια πράγματα. Υπερασπίζομαι με θέρμη ψυχής και τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη και θα υπερασπιστώ οποιονδήποτε αύριο πιθανόν ακούσει κάτι άσχημο να λέγεται γι’ αυτόν. Εγώ δεν είπα να μην πάει να δικαστεί. Είπα εγώ να αφήσετε μικρά ή μεγάλα ονόματα χωρίς να πάνε στα δικαστήρια; Γιατί μου προσάπτουν ένα σωρό βλακείες; Δεν κατάλαβα» ανέφερε.

Advertisements

 

Όσο για τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, σχολίασε: «Μεγάλος σεβασμός στην Ελπίδα Φιλιππίδη, πραγματικά σεβασμός. Είναι μια γυναίκα που αυτή τη στιγμή περνά δύσκολα. Εδώ φαίνεται και το μεγαλείο της. Της υποβάλλω τα σέβη μου, την εκτίμησή μου και γιατί πιάνει το χέρι του άντρα της και γιατί δείχνει ότι η αγάπη μπορεί να συγχωρεί και να προχωρά. Δόλος δε ξέρω αν υπάρχει και ούτε εγώ είμαι αυτή που θα το κρίνει. Δεν είμαι ούτε υπερασπιστική γραμμή του κ. Φιλιππίδη, ούτε ο δικηγόρος για να γνωρίζω».

Η Βάνα Μπάρμπα τόνισε πως οι δύο ηθοποιοί είναι τα είδωλα της και ανέφερε πως οι καταγγέλουσες ίσως έκαναν κάποιο λάθος: «Δε θέλω να με πάρει κανείς τηλέφωνο και να μιλήσω σε κανέναν. Στηρίζω με μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση τον κ. Φιλιππίδη και τον κ. Κιμούλη, γιατί είναι τα είδωλά μου. Τους θαυμάζω σαν ηθοποιούς. Ίσως τα κορίτσια να έκαναν κάποιο λάθοςΠιθανόν από την αδυναμία που έχουν και αυτές υποσυνείδητα». 

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα