Μην χασετε

Επιλέξτε το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι και θα σας πούμε κάτι σχετικά με τη σχέση σας

Έχετε ακούσει ποτέ τον όρο “απτικός” ; Είναι ένας τύπος μη λεκτικής επικοινωνίας μέσω της αφής, που μελετάται από τους κοινωνικούς ψυχολόγους. Οι ειδικοί λένε ότι πολλά μπορούν να ειπωθούν για ένα ζευγάρι απλά κοιτάζοντας το πώς συμπεριφέρονται όταν βρίσκεται ο ένας γύρω από τον άλλον, για παράδειγμα, ενώ κάνουν μια βόλτα. Φαίνεται απίστευτο, έτσι;

Παρακάτω θα βρείτε ένα ασυνήθιστο τεστ που θα σας πει την αλήθεια για τη σχέση σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το ζευγάρι που νομίζετε ότι είναι το πιο ευτυχισμένο.

 

Ανάμεσα στο ζευγάρι, η γυναίκα είναι περήφανη για τον σύντροφο της και θέλει να το φωνάξει στον κόσμο. Είναι ανεξάρτητη, φροντίζει τον εαυτό της και δεν την νοιάζει τι πιστεύει η κοινωνία. Ο άντρας ανήκει στον τύπο άντρα που είναι πιστός. Εκτιμάει την σχέση και είναι αφοσιωμένος στο να την βελτιώνει συνεχώς. Το μόττο της σχέση σας είναι η ειλικρίνεια προς τον άλλον.

Advertisements

 

“Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, βρίσκεται μια υπέροχη γυναίκα”. Το γνωμικό ταιριάζει τέλεια για να περιγράψει την σχέση σας. Η γυναίκα αφοσιώνεται στα σημαντικά θέματα και δεν αφήνει τον άντρα της στο απόλυτο σκοτάδι. Τον βοηθάει να συγκεντρωθεί σε πράγματα που χρειάζονται άμεση φροντίδα. Με την υποστήριξη της, ο άντρας μπορεί να φτάσει πολύ μακριά.

 

Σίγουρα, στην σχέση σας, ο άντρας είναι ο απόλυτος ηγέτης που καθοδηγεί. Είναι υπεύθυνος και λίγο οξύθυμος, αλλά η σύντροφος του τον ισορροπεί με την ηρεμία και την γαλήνη που εκπέμπει. Το μόττο σας είναι “Αυτός μας κρατάει και τους δυο. Αυτή κρατάει την ισορροπία.”

Advertisements

 

Αυτή η οικεία αγκαλιά εμπιστοσύνης, δείχνει ότι ο άντρας θέλει να προστατέψει την γυναίκα του από τις δυσκολίες και να την υποστηρίξει σε όλες τις προσπάθειες της. Κάποιος μπορεί μόνο να σας θαυμάσει, καθώς ο αμοιβαίος σεβασμός και η ανιδιοτελής εμπιστοσύνη είναι οι βάσεις της σχέσης σας.

 

Ζείτε αρμονικά υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον σε οποιαδήποτε κατάσταση. Απολαμβάνετε κάθε λεπτό που περνάτε μαζί, ό, τι και αν κάνετε. Είτε πρόκειται για ράφτινγκ είτε για αγκαλιές στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση. Πάντα απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου.

 

Advertisements

Εσείς οι δυο δεν είστε ο τύπος του ζευγαριού που θα εκφράσει τα συναισθήματα του δημοσίως. Ο καθένας σας σέβεται τις επιθυμίες του άλλου, τα ενδιαφέροντα του και τις απόψεις του. Ίσως όχι μπροστά στα κοινωνικά μέσα, αλλά μέσα σας είστε οι πιο ρομαντικές ψυχές που απολαμβάνουν ατελείωτα ο ένας τον άλλον.

 

Έχετε χιλιάδες ωραίες φωτογραφίες μαζί. Τείνετε να εκφράζετε τα συναισθήματα σας δημοσίως. Όλοι οι φίλοι σας πιστεύουν ότι είστε ένα όμορφο ζευγάρι. Όλα τα κοινά σας ενδιαφέροντα δεν θα σας κάνουν ποτέ να βαρεθείτε.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα