Μην χασετε

Επική ατάκα από την Φαίη Σκορδά για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν είναι η μεγαλύτερη μου συμπάθεια, αλλά…»

Νέα πλάνα από τις Φιλιππίνες και το NOMADS, που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στον ΑΝΤ1, προέβαλε σήμερα το ΠΡΩ1ΝΟ. Η Φαίη Σκορδά με την παρέα της σχολίασε τις βόλτες του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Παλάουαν.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η παρουσιάστρια αναγνώρισε δημόσια το ταλέντο του Γρηγόρη στην παρουσίαση, ενώ συμπλήρωσε χιουμοριστικά πως δεν είναι η μεγάλη της συμπάθεια.

«Πάντως, μπορεί να κάνει μια εκπομπή από το τίποτα! Με μία κάμερα από το κινητό ρε παιδιά, εντάξει… Που δεν είναι -το ξέρουμε όλοι- και η μεγαλύτερή μου συμπάθεια ο Γρηγόρης, αλλά το ταλέντο είναι ταλέντο. Τα έχουμε αναλύσει πολλές φορές αυτά και με τον Γρηγόρη. Το ταλέντο και η εμπειρία του, με την κάμερα και το κινητό κάνει μία ταξιδιωτική εκπομπή, χωρίς σκηνοθέτη, χωρίς τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη, με τους συνεργάτες της να γελούν.

«Η φωνή του στο τρέιλερ είναι υποβλητική», παρατήρησε στην συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης. Η Φαίη παρατηρώντας όμως τα κιλά του παρουσιαστή, ο οποίος, μάλιστα, της έκανε ποδαρικό για τη νέα σεζόν, ανέφερε: «Και τώρα που πάχυνε… Θα επιστρέψει τόσος»!

Advertisements

Δείτε το απόσπασμα:

peoplegreece.com

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα