Μην χασετε

Εξώδικα και μηνύσεις από Καινούργιου, Γεωργαντά και Σταθοκωστόπουλο για το κύκλωμα της κοκαΐνης!

Νομικά εναντίον όσων έμπλεξαν τα ονόματά τους στο καρτέλ της κοκαΐνης κινούνται η Κατερίνα Καινούργιου, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο πρώην σύντροφος της παρουσιάστριας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Μετά το μεγάλο σκάνδαλο με το κύκλωμα της κοκαΐνης στο Κολωνάκι όπου εμπλέκονται και άτομα από το χώρο της showbiz, η παρουσιάστρια του Epsilon, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής του Ant1 και ο γνωστός επιχειρηματίας είδαν τα ονόματά τους να εμπλέκονται  στην υπόθεση μέσω δημοσιευμάτων και κινήθηκαν νομικά διαχωρίζοντας τη θέση τους.

Advertisements

Το εξώδικο της Κατερίνας Καινούργιου

Αργά το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι η Κατερίνα Καινούργιου  κινεί νομικές διαδικασίες με εξώδικο με αφορμή φωτογραφίες της σε ιστοσελίδα για το κύκλωμα κοκαΐνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου της Αρχοντούλας Παπαναγιώτου, που εκπροσωπεί την γνωστή παρουσιάστρια, η Κατερίνα Καινούργιου ζητά να μην γίνεται οποιαδήποτε χρήση φωτογραφίας της σε θέματα που αφορούν το κύκλωμα κοκαΐνης.

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα στο οποίο υπάρχει φωτογραφία της ίδιας με τον πρώην σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τον οποίο επίσης εμπλέκουν δημοσιεύματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η κα Καινούριου επιθυμεί με την παρούσα να ενημερώσει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά σε βάρος της ιστοσελίδας www.makeleio.gr, λόγω παράνομης χρήσης από την ως άνω ιστοσελίδα φωτογραφίας της μαζί με τον πρώην σύντροφό της σε δημοσίευμα με τίτλο “ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ στο κύκλωμα της ΚΟΚΑΣ. Συλλήψεις, ανακρίσεις και προφυλακίσεις. Η μισή κοσμική και πάμπλουτη Ελλάδα στα δίχτυα της Μαφίας των ναρκωτικών. Εμείς δεν βάζουμε την υπογραφή μας στη συνωμοσία της σιωπής και πράττουμε το δημοσιογραφικό μας καθήκον. ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ”. Παράλληλα, επιφυλασσόμενη παντός δικαιώματός της αιτείται με την παρούσα να απόσχετε από οποιαδήποτε χρήση της φωτογραφίας της σε ανάλογα δημοσιεύματα αναφερόμενα στο λεγόμενο κύκλωμα ναρκωτικών του Κολωνακίου, καθώς, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η κα Καινούριου ουδεμία σχέση δεν έχει με τη συγκεκριμένη υπόθεση».

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τον Θέμη Γεωργαντά

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε ο Θέμης Γεωργαντάς σε βάρος όσων τον εμπλέκουν στο κύκλωμα κοκαΐνης. Η ανακοίνωση του Δικηγορικού γραφείου του κυρίου Δημοσθένη Πέππα, ο οποίος εκπροσωπεί τον Θέμη Γεωργαντά αναφέρει:

«Συγκεκριμένα, στο υπ’ αριθμ. 858 φύλλο της εφημερίδας«ΜΑΚΕΛΕΙΟ» που κυκλοφόρησε σήμερα την 1η Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή, τόσο στο εξώφυλλό της επιγραμματικά, όσο και στις σελίδες 12 και 13 αυτού, γίνεται αναφορά στο πρόσωπό του εντολέα μας με την κατασκευή εντελώς ψευδών σεναρίων.

Advertisements

Σας ενημερώνουμε ότι κατατέθηκε από τον εντολέα μας μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης δια του τύπου στο Α.Τ Αμαρουσίου κατά του ιδιοκτήτη της ανωτέρω ημερήσιας εφημερίδας (ελλείψει στοιχείων του) και κατά παντός υπευθύνου και συμμέτοχου στην διάπραξη του εν λόγω αδικήματος.

Η μοναδική εμπλοκή του

Σχετικά με την επίμαχη σχηματισθείσα ποινική δικογραφία δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρος του κ. Γεωργαντά και η μοναδική εμπλοκή του στην υπόθεση είναι η ιδιότητα του στο καταστατικό της εταιρείας – επιχείρησης ‘’LILI SHOU ‘’ ως ετερόρρυθμο μέλος και μόνο.

Τέλος, σας κοινοποιούμε την παρούσα προκείμενου να απέχετε από την αναδημοσίευση και την αναπαραγωγή τέτοιων ψευδών δημοσιευμάτων και συνδέσεων του ονόματος του εντολέα μας».

Επιστολή – απάντηση  του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου σε όσους τον μπλέκουν με το κύκλωμα κοκαΐνης

Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος απάντησε στον πρωτοσέλιδο εφημερίδαας που φιλοξένησε ρεπορτάζ με τίτλο «Όλα τα ονόματα στο κύκλωμα της κόκας» και είχε και το δικό του στη λίστα. Ο επιχειρηματίας -που γνωρίσαμε ευρύτερα μέσα από την σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου- ξεκαθάρισε ότι το πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση δεν είναι εκείνος αλλά πρόκειται για συνωνυμία.

Αναφέρει στην επιστολή του, που έστειλε στα media η πληρεξούσιος δικηγόρος του Ειρήνη Λιοφάγου: “Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι με έκπληξη, μεγάλη αγανάκτηση και οργή αντίκρισα φωτογραφία μου στο σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» με τίτλο «ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ» συνδέοντας αυθαίρετα και αβάσιμα το όνομα μου με την συγκεκριμένη εγκληματική πράξη, ενώ ουδεμία σχέση έχω με τέτοιες συνήθειες και δραστηριότητες.

Επειδή το πρόσωπο που αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα έχει απλώς το ίδιο ονοματεπώνυμο με εμένα, ανήκει σε άλλη οικογένεια επομένως αυθαίρετα και εσφαλμένα έχει δημοσιεύσει φωτογραφία μου. Θα ήθελα δε να διευκρινιστεί ότι τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου δεν συνεργαζόμαστε επιχειρηματικά με τον κύριο Βασίλειο Σταθοκωστόπουλο και το μόνο κοινό στοιχείο μας είναι η συνωνυμία.

Advertisements

Η εν λόγω δημοσίευση είναι καθ’ όλα συκοφαντική για το πρόσωπο μου και την οικογένεια μου με επιβλαβείς προεκτάσεις για την επιχειρηματική μου φήμη καθότι θέλει να εμπλέκομαι σε κύκλωμα κοκαΐνης, γεγονός που είναι απολύτως ψευδές και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην επαγγελματική μου υπόσταση.

Προκειμένου να αποτραπεί τυχόν αναπαραγωγή του εν λόγω δημοσιεύματος και της ψευδούς αναφοράς του στο πρόσωπο μου από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας παρακαλούμε πολύ όπως λάβετε σοβαρά υπ΄ όψιν την παρούσα και απέχετε από την αναδημοσίευση τέτοιων ψευδών ειδήσεων και συνδέσεων του ονόματος μου με την εγκληματική συμπεριφορά που αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα, κατά του εκδότη του οποίου θα καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές.”

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα