Μην χασετε

Εξάγωνο Κρόνου με Ποσειδώνα 18/6: Εκπλήρωση στόχων και ονείρων – Δες πως θα σε ευνοήσει

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σχηματίζει ένα ωφέλιμο Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στο Ζώδιο των Ιχθύων!

Advertisements

Όσοι περάσαμε δυσκολίες στο παρελθόν, αλλά δώσαμε έντιμη προσπάθεια και αγώνα, καταφέρνουμε να ανταμειφθούμε, από τους πλανήτες και να αγγίξουμε την ουσιαστική επιτυχία!

Μπορούμε να αναμένουμε θετικές και χαρμόσυνες εξελίξεις στην ζωή μας και έτσι, να έρθουμε πιο κοντά στην εκπλήρωση στόχων και ονείρων, όπως και στην σταθεροποίηση τους!

Θα έλθουν σίγουρα αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές, οι οποίες θα είναι όμως απόλυτα ωφέλιμες, στο παρόν αλλά και στο μέλλον!

Λογική και Συναίσθημα, επιτέλους σε ισορροπία!

Οι πιο ευνοημένοι, είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), του 2ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΣΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Έχεις την ευκαιρία να εξετάσεις και να αξιολογήσεις σωστά, ορισμένες σχέσεις και καταστάσεις στην ζωή σου, ώστε να πετύχεις αυτό που θες, σε καριέρα, σπίτι και  οικογένεια! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται, κατά πολύ!

ΤΑΥΡΟΣ
Οι κοινωνικές επαφές σου, οι μετακινήσεις και οι επικοινωνίες σου, βελτιώνονται στο μέγιστο! Έρχονται ωφέλιμα και ευχάριστα νέα, που θα σου δώσουν σταθερότητα και επιτυχία στους στόχους σου!

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η όψη αυτή, ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σου, αφού θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες! Επίσης, μία συναισθηματική ικανοποίηση, σε μεταμορφώνει θετικά, με ποικίλους τρόπους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν είσαι δεσμευμένος, μπαίνουν επιτέλους, ισορροπίες στη σχέση σου με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, η έναρξη μίας σταθερής μακροχρόνιας σχέσης, είναι πολύ πιθανή τώρα!

ΛΕΩΝ
Έρχονται θετικά και ενθαρρυντικά  γεγονότα, που βελτιώνουν την καθημερινότητα σου, την απόδοση σου στην εργασία, αλλά και την εξωτερική σου εμφάνιση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορείς να αναμένεις ουσιαστική τύχη και εύνοια στον έρωτα! Οι κατακτήσεις σου, δεν είναι μόνο μπόλικες, αλλά και αξιόλογες!

ΖΥΓΟΣ
Εξελίξεις και εύνοια θα έχεις σε οικογένεια, σπίτι, ακίνητα, αλλά και με έναν έρωτα του παρελθόντος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ήρθε η ώρα,  η κοινωνική σου ζωή να εμπλουτιστεί και να ευνοηθεί! Ευχάριστες εξελίξεις, που σχετίζονται με μετακινήσεις, αδέρφια, γνωστούς και γείτονες!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σταθεροποίηση και σιγουριά, μπορείς να περιμένεις στα ερwτικά σου, όπως και εύνοια στην προσπάθεια αύξησης των εσόδων σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρχονται σπουδαίες και  ουσιαστικές θετικές αλλαγές σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και όλα πλέον βελτιώνονται! Κάθε προσπάθεια που έχεις κάνει στο παρελθόν, τώρα επιβραβεύεται!

Advertisements

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έρχονται κάποια νέα και ειδήσεις, με πλάγιο ή έμμεσο τρόπο, που σε ηρεμούν και σου προσφέρουν απόλυτη ικανοποίηση!

ΙΧΘΥΣ
Έρχονται άπειρες ευκαιρίες, για να κάνεις θετικές αλλαγές! Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν με κάθε τρόπο, όσον αφορά τους στόχους σου!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα