Μην χασετε

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Στη σ∈ξουαλική παρενόχληση υποστηρίζω τους άντρες»

Πρόκειται για μια Ελληνίδα ηθοποιό, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό. Αναφερόμαστε στη Δέσποινα Μοίρου, η οποία δραστηριοποιείται στο hollywood και μίλησε για την εμπειρία της, στην κάμερα του Πρω1νού.

Advertisements

«Κάθε εβδομάδα πάμε σε αμέτρητα castings. Πήρα ένα Oscar Stand Up Comedy καλύτερης ηθοποιού. Έχω γράψει μια κωμωδία για τον Αλ Πατσίνο και θα μας κάνει την τιμή να μας κάνει ένα κοντινό πλάνο.», είπε μεταξύ άλλων. Ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τα σκάνδαλα με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, που αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο  τόνισε: «Στη σ∈ξουαλική παρενόχληση υποστηρίζω τους άντρες, γιατί και οι γυναίκες το παρακάνανε».

Μάλιστα, η ηθοποιός μίλησε για τις άγνωστες σχέσεις της με επώνυμους άντρες «Ήμουν με σκηνοθέτη πολλά χρόνια εδώ στην Ελλάδα. Είχα σχέση με ένα αστέρα του Χόλιγουντ. Δεν με ενδιαφέρει να το εκμεταλλευτώ. Στην Ελλάδα είχα σχέση με επώνυμους και δεν είχε πάρει κανείς χαμπάρι. Και με τον σκηνοθέτη ήμουν μαζί μια 5ετία και δεν το κατάλαβε κανείς».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα