Μην χασετε

Ελεονώρα Μελέτη-Φλορίντα Πετρουτσέλι: Φωτογραφήθηκαν μαζί κρατώντας στην αγκαλιά τους τις κόρες τους!

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε πριν λίγο ένα πολύ τρυφερό post που θα συγκινήσει κάθε μανούλα. Η παρουσιάστρια με την κορούλα της συνάντησε την Φλορίντα Πετρουτσέλι, που επίσης κρατούσε στην αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη της. Οι δύο ξετρελαμένες μαμάδες που δεν χορταίνουν να περνούν χρόνο με τα μωρά τους, μετρούν πολλά χρόνια γνωριμίας από την συνεργασία τους στο Star. Η Ελεονώρα ανέβασε μία φωτογραφία με τις τέσσερίς τους στην οποία και έγραψε: «Αγαπημένη μου @florindu, πριν 10 χρόνια σε γνώρισα στα γραφεία του @starchanneltv… από τότε οι ζωές μας έχουν περάσει πολλά, όμορφα, δύσκολα, αναπάντεχα… όλα όμως σε Μια παράλληλη διάσταση κ με πολλές ομοιότητες… σήμερα, να που βγήκαμε πρώτη φορά με τα κορίτσια μας, που έχουν ούτε 3 μήνες διαφορά… κ να σου πω κάτι μου μόνο εσυ θα καταλάβεις? «ΤΑΝΤΟ». Δείτε το εν λόγω post:

Advertisements

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αγαπημένη μου @florindu, πριν 10 χρόνια σε γνώρισα στα γραφεία του @starchanneltv… από τότε οι ζωές μας έχουν περάσει πολλά, όμορφα, δύσκολα, αναπάντεχα… όλα όμως σε Μια παράλληλη διάσταση κ με πολλές ομοιότητες… σήμερα, να που βγήκαμε πρώτη φορά με τα κορίτσια μας, που έχουν ούτε 3 μήνες διαφορά… κ να σου πω κάτι μου μόνο εσυ θα καταλάβεις? «ΤΑΝΤΟ»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις

Την ίδια φωτογραφία δημοσίευσε από την πλευρά της και η Φλορίντα, που έγραψε: «Αγαπητή @nonoram μου μετά από τόσα χρόνια φιλίας και αγάπη τώρα μας δένει κάτι ακόμη μεγαλύτερο!????Μας περιμένουν υπέροχες στιγμές!!???#10χρονια μαζι #supermama #happylife #tivogliobenepipstrella»

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα