Μην χασετε

Ελεονώρα Μελέτη: Το υπέροχο μπαλαγιάζ που έκανε στα μαλλιά της – Το αποτέλεσμα είναι καλοκαιρινό, στιλάτο και φωτίζει το πρόσωπο

Θα έλεγε κανείς που ακολουθεί πιστά την Ελεονώρα Μελέτη πως το ξανθό είναι τελικά το χρώμα της. Παρόλο που έχει τολμήσει δύο φορές και το ginger, αρχικά με À La Garçonne κούρεμα και εν συνεχεία με καρέ, πάντα επέστρεφε στο αγαπημένο της λαμπερό ξανθό.

 

Έτσι, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρήκε τώρα λίγο χρόνο προκειμένου να ανανεώσει το hair look της και φυσικά την απόχρωσή της, υιοθετώντας μια ελαφρώς πιο ανοιχτή.

Ποιον άλλον φυσικά θα εμπιστευόταν για την αλλαγή της αν όχι τον καλό της φίλο, κουμπάρο και hair expert Πάνο Καλλίτση, ο οποίος άνοιξε το χρώμα των μαλλιών της κάνοντάς την ακόμη πιο “blondie” όπως η ίδια έγραψε στο story της στο Instagram.

Advertisements

 

Πιο συγκεκριμένα, έκανε baby balayage στα μαλλιά της, μια πιο διακριτική εκδοχή του κλασικού balayage, δηλαδή του ξανοίγματος του χρώματος των μαλλιών με ήπιες και φωτεινές ανταύγειες, οι οποίες “τοποθετούνται” διάσπαρτα για μια φυσική και υγιής εμφάνιση.

Όπως μπορείς να δεις στις παρακάτω φωτογραφίες, το αποτέλεσμα της ταιριάζει πολύ, τη φωτίζει και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά και την επιδερμίδα της. Χτενισμένο σε έντονη πλαϊνή χωρίστρα και μπούκλες, το νέο hair look της είναι ό,τι πρέπει για μια καλοκαιρινή εμφάνιση.

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα