Μην χασετε

Ελεονώρα Μελέτη: Νιώθω τυχερή που βρήκα στη ζωή έναν παλαβό να κάνει πράγματα που γουστάρει

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της και το μήνυμά της στον σύζυγό της

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια ευτυχισμένη μητέρα και μια ερωτευμένη σύζυγος που δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια την αγάπη της και τον θαυμασμό της στον άνδρα της Θοδωρή Μαροσούλη.

Η παρουσιάστρια έπεσε πάνω σε μια όμορφη φωτογραφία την οποία μοιράστηκε με τους followers της λέγοντας παράλληλα πόσο τυχερή νιώθει που έχει γνωρίσει τον σύζυγο της.

«Συμβαίνει τώρα: (00:18). Ψαχουλεύοντας το κινητό και αναζητώντας φωτογραφίες για να τυπώσω, έπεσα πάνω σε αυτό το δροσερό στιγμιότυπο… και ανατρέχοντας σε αυτή την ανάμνηση, νιώθω τυχερή και ευγνώμων που βρήκα στη ζωή έναν παλαβό να κάνει πράγματα που γουστάρει, και να καταλήγουμε να γουστάρουμε παρέα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Advertisements

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Συμβαίνει τώρα: ( 00:18) Ψαχουλεύοντας το κινητό κ αναζητώντας φωτογραφίες για να τυπώσω, έπεσα πάνω σε αυτό το δροσερό στιγμιότυπο… κ ανατρέχοντας σε αυτή την ανάμνηση, νιώθω τυχερή κ ευγνώμων που βρήκα στη ζωή έναν παλαβό (@psycho_25 ) να κάνει πράγματα που γουστάρει, κ να καταλήγουμε να γουστάρουμε παρέα… #tb #myman #memories #summer #couplegoals #bali #surfing #surf

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα