Μην χασετε

Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι καβαλημένη, τεκνατζού και μπάζο – Τα έχω διαβάσει όλα»

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, αναφέρει, μεταξύ άλλων, διάφορα σχόλια που θίγουν την ίδια και την οικογένειά της και που έχουν γραφτεί από χρήστες του διαδικτύου.

Στο κείμενό της καταλήγει πως ο κόσμος θα ήταν καλύτερος με λιγότερη χολή και περισσότερη καλοσύνη.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

“Το παρακάτω κείμενο βασίζεται σε σχόλια που έχω διαβάσει κατά καιρούς για το πρόσωπο μου κάτω από αναρτήσεις δικές μου ή κάποιου site… πάμε λοιπόν:

Επειδή «έχω κουράσει να ανεβάζω συνέχεια το παιδί μου» «σα να μη μπορώ να κρύψω τη χαρά μου που βρέθηκε κάποιος φουκαράς να με πάρει» ενώ «σταμάτησα πια να φοράω μπικίνι γιατί μετά τη γέννα έγινα σα φακλάνα» αλλά κι γω «τι το θέλα το παιδί κοντά στα Σαράντα και δεν το έκανα όταν έπρεπε», το οποίο παιδί μου «θα πρέπει να ντρέπεται όταν μεγαλώσει για μένα και το πόσο σκουπίδι είμαι» σκέφτηκα να «πουλήσω λίγο τον άντρα μου.» Στον οποίο άντρα μου «ρίχνω κ 4 χρονάκια η ξεπεσμένη τεκνατζού» κ τον οποίο δεν θα έπαιρνα αν δεν «είχε λεφτά για να με ζει με νταντάδες και δούλους». Στη φωτογραφία είμαι Αρετουσαριστη για να φανεί κ «ποσό μπάζο είμαι χωρίς μακιγιάζ». Όλα αυτά δε, τα ανεβάζω τώρα, για «να διαφημίσω κ την εκπομπή μου, καθώς είμαι μέγα βισμα του εφοπλιστή μπαμπά μου που με έβαλε στη τηλεόραση με τις γνωριμίες του, ενώ πληρώνω για να έχω εκπομπή.» Όσοι μπείτε να μου «γράψετε κάτι θετικό, γλείφοντας με, με αποθέωση» να ξέρετε πως δεν θα σας απαντήσω γιατί πέρα από τα αλλά, «είμαι και εξαιρετικά καβαλημένο καλάμι.»

Advertisements

Αλήθεια σας λέω, τα έχω διαβάσει ένα προς ένα. Βέβαια ήταν ελάχιστα ανάμεσα σε τόσες ευχές, τόση θετική ενέργεια και τόση καλοσύνη άλλων ανθρώπων, άλλης φιλοσοφίας. Τσέκαρα τι γίνεται σε άλλες περιπτώσεις, συναδέλφων μου και ανθρώπων που προβάλλονται από τη δουλειά τους. Ακριβώς το ίδιο. Και σκέφτομαι: ποοοοσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος με λιγότερη χολή κα περισσότερη καλοσύνη. Ποσό καλύτεροι θα ήμασταν όλοι αν σχολιάζαμε τους άλλους λιγότερο και εστιάζαμε στον εαυτό μας. Εξάλλου ο καθένας από εμάς χρειάζεται εσωτερική δουλειά και βοήθεια ακριβώς στα κομμάτια που έμμεσα αλλά εντέχνως αποκαλύπτουμε για εμάς κ τη ψυχή μας μέσα από αυτά που λέμε για τους άλλους”.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα