Μην χασετε

Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της

Η ζωή της Ελεονώρας Μελέτη τον τελευταίο χρόνο έχει αλλάξει κατά πολύ αφού πέρα από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μοροσούλη, στον κόσμο έχει έρθει και η κορούλα τους για να συμπληρώνει την ευτυχία τους.

Advertisements

Η παρουσιάστρια, ως λάτρης των social media, δεν είναι λίγες οι φορές που αποφασίζει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Κάτι τέτοιο αποφάσισε να κάνει και το βράδυ του Σαββάτου. Αυτή τη φορά όμως η ανάρτησή της ήταν πιο ξεχωριστή.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία της ίδιας με την μικρή Αλεξάνδρα στην αγκαλιά της. Αυτή τη γλυκιά φωτογραφία συνόδευσε με μια ακόμη πιο γλυκιά λεζάντα.

Δείτε επίσης: Γιώργος Βογιατζής: «Ντρεπόμουν όταν σχολίαζαν τη διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύζυγό μου»

«Ποσό τυχερή να είμαι η μαμά σου, να σε κρατάω αγκαλιά κ να ανασαίνω το άρωμα σου, να με κοιτάς κ να γελάς, να αγγίζεις τα μαλλιά μου, να μου φιλάς το πρόσωπο, να Σ έχω αγκαλιά μου! Για σένα λουλουδάκι μου θα γράφω εγώ στιχάκια, να στ ακουμπάω απαλά στα τρυφερά χειλάκια! Υγ: άλλη παιδί δεν έκανε μόνο η ΜαρΓιω το Γιάννη.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ποσό τυχερή να είμαι η μαμά σου, να σε κρατάω αγκαλια κ να ανασαίνω το άρωμα σου, να με κοιτας κ να γελάς, να αγγίζεις τα μαλλιά μου, να μου φιλάς το πρόσωπο, να Σ έχω αγκαλια μου! Για σένα λουλουδάκι μου θα γράφω εγώ στιχάκια, να στ ακουμπάω απαλά στα τρυφερά χειλάκια! Υγ: άλλη παιδι δεν έκανε μόνο η ΜαρΓιω το Γιάννη. #truelove #baby #babygirl#babyalexandra #feeling #blessed?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις

Δείτε επίσης: Πέτρος Γαϊτάνος: «Είπα ναι στη διαφήμιση γιατί ήθελα ο κόσμος να δει αυτή την πιο χαλαρή πλευρά μου»

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα