Μην χασετε

Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε γιατί δεν θέλει να βαφτίσει ακόμα την κόρη της

Προφανώς σκέφτεται εντελώς διαφορετικά από τους υπόλοιπους γονείς.

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο, τη βάπτιση της κόρης της και το αν θα ήθελε να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί.

Μάλιστα, σε αντίθεση με τους περισσότερους γονείς που προτιμούν να βαφτίζουν τα παιδιά τους μικρά, γιατί όσο μεγαλώνουν είναι πιο δύσκολο για αυτά, εκείνη θέλει να μεγαλώσει πρώτα η κόρη της. Ο λόγος είναι ότι έτσι πιστεύει ότι θα συνεργαστεί καλύτερα στη βάφτισή της.

Δείτε επίσης: Μαρινέλλα: «Ήθελε μεγάλα κότσια για να μεγαλώσω μόνη μου την κόρη μου»

Advertisements

Ο πολιτικός γάμος έγινε «κεκλεισμένων των θυρών» και θα ήθελα να μου πεις τι έχετε αποφασίσει για τον θρησκευτικό γάμο και τη βάπτιση της μικρής. Είχες πει σε συνέντευξη σου το φθινόπωρο πως είναι μια σκέψη να τελέσετε και τα δύο μυστήρια μαζί…

«Ο γάμος δεν είναι προτεραιότητα μου. Έχει γίνει ο πολιτικός. Η βάπτιση θα αργήσει ακόμη. Συνειδητά. Θέλουμε να μεγαλώσει λίγο η μικρή.

Να μη νιώθει άβολα έχοντας γύρω της αρκετό κόσμο, να μπορεί να ακούσει μια δυο οδηγίες και στην τελική να μην ταλαιπωρηθεί το παιδί».

Ένα δεύτερο παιδί θέλετε;

Advertisements

«Το συζητάμε. Ίσως λίγο περισσότερο το θέλει ο Θοδωρής που προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια. Εγώ είμαι λίγο πιο επιφυλακτική, μάλλον γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό».

Δείτε επίσης: Μαριάννα Τουμασάτου: Αποκαλύπτει την ηλικία της και αυτοτρολάρεται!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα