Μην χασετε

Ελένη Φιλίνη: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδιά!

Η Ελένη Φιλίνη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο ότι δεν έκανε το επόμενο βήμα σε κάποια από τις σχέσεις της και δεν δημιούργησε τη δική της οικογένεια.

«Δεν ήμουν ούτε κατά, αλλά ούτε και υπέρ του θεσμού του γάμου. Ο γάμος θέλει μια ωριμότητα, σε αντίθεση με τον έρωτα που προϋποθέτει χημεία. Υπήρξε στιγμή που έφτασα πολύ κοντά στο γάμο. Έβλεπα όμως το μετά. Σαν μοναχοπαίδι αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες και προβλήματα, που με έκαναν και ωρίμασα πιο γρήγορα. Έτσι λειτουργούσα και με τις σχέσεις μου. Ώριμα. Έβλεπα τα προβλήματα να έρχονται και δεν ήθελα με τίποτα να κάνω ένα παιδί και μετά να δημιουργηθούν θέματα. Το δύσκολο δεν είναι να αποκτήσεις ένα παιδί, αλλά να το μεγαλώσεις σωστά», είπε, τονίζοντας ότι δεν ήταν υπέρ του γάμου.

Τέλος, εκμυστηρεύτηκε: «Η μητέρα μου, που ήταν το πρότυπό μου, πάντα μου έλεγε πως αν αποφασίσω να κάνω παιδί, θα έπρεπε να με βάλω σε δεύτερη μοίρα. Και εγώ δεν ήμουν έτοιμη να μπω σε δεύτερη μοίρα. Επιπλέον δεν βρέθηκε μια ιδανική κατάσταση, που να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες. Από την άλλη, ποτέ δεν μετάνιωσα για τις επιλογές μου. Είμαι ευτυχισμένη και καθημερινά αισθάνομαι μια ευλογία. Η μοναξιά είναι η καλύτερή μου φίλη. Και ξέρεις γιατί; Δεν περνάω πολύ χρόνο μόνη μου. Κυνηγάω τις ώρες της μοναχικότητας».

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα