Μην χασετε

Ελένη Φιλίνη: «Έχω χάσει δουλειές λόγω σ∈ξουαλικής παρενόχλησης. Τώρα όμως έχει γίνει τόσο καραμέλα που…»

Στο πλατό της εκπομπής Πρω1νό βρέθηκε σήμερα η Ελένη Φιλίνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα θέμα που έχει βγει στην επιφάνεια: τη σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας. Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά και για τη δική της εμπειρία, το πώς το είχε διαχειριστεί τότε αλλά για το ότι δεν υπέκυψε και ότι έχει χάσει δουλειές λόγω αυτού.

Advertisements

 

Επίσης συμπλήρωσε πως δεν υπάρχει λόγος να αναπαράγονται αυτές οι ιστορίες εφόσον έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που συνέβησαν.

 

«Έχω χάσει κάποιες δουλειές λόγω σ∈ξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν και το έχω πει και παλιότερα. Τώρα όμως έχει γίνει τόσο καραμέλα που με ενοχλεί. Έρχονται και λένε μετά από 30 χρόνια το ότι έγινε κάτι, εγώ το είπα πριν 20 χρόνια, 25, αυτά που μου είχαν συμβεί. Δεν μου αρέσει να τα αναμασάω και να τα λέω.

Φυσικά σε όλους έχουν συμβεί, συμβαίνουν παντού αυτά όχι μόνο στη δουλειά μας. Ο καθένας επιλέγει: Λες, ενδίδω και κάνω αυτό ή δεν ενδίδω, φεύγω και κάνω κάτι άλλο. Φαίνεται από την πορεία μου το ότι δεν ενέδωσα και έφυγα, γιατί θα είχα κάνει πολλά πράγματα. Και παραπάνω και διαφορετικά.»

 

Δείτε το βίντεο

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα