Μην χασετε

Ελένη Τσαγκά: Τροχαίο για τη γνωστή παρουσιάστρια

Το ατύχημα συνέβη τις πρωινές ώρες στον Πειραιά.

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη το πρωί της Τετάρτης η Ελένη Τσαγκά. Η παρουσιάστρια του Star αποκάλυψε το γεγονός μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, όπου έγραψε: «Τράκαρα. Πρώτη μου φορά. Σοκαριστικό, αλλά όλα καλά. Πιο σοκαριστικό είναι όμως, ότι περιμένω την τροχαία δυο ώρες!!!!!! Και ακόμα… περιμένω…».

Δείτε επίσης: Ρούλα Ρέβη: «Έτριβε το στήθoς της πάνω στον Αποστόλη! Την έπιασα από το μαλλί, της έριξα ένα χαστούκι…»

Advertisements

Σύμφωνα με το star.gr, η Ελένη Τσαγκά ήταν σταματημένη στην οδό Ζαϊμη στον Πειραιά και προσπαθούσε να βγει στη Λεωφόρου Χατζηκυριακού, όταν ένα όχημα μπήκε στη λωρίδα για τα λεωφορεία. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Τόσο η δημοσιογράφος όσο και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος είναι καλά στη υγεία τους και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Η Ελένη Τσαγκά μιλώντας στην ιστοσελίδα ανέφερε: «Είμαι καλά στην υγεία μου. Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα, γιατί είναι η πρώτη φορά που τρακάρω μετά από 30 χρόνια που βρίσκομαι πίσω από το τιμόνι» και πρόσθεσε: «Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι καρμανιόλα, γιατί είναι μονόδρομος τα τελευταία πέντε χρόνια και ελάχιστοι είναι εκείνοι που το γνωρίζουν. Εδώ και δυο ώρες περιμένω την Τροχαία».

Δείτε επίσης: «Πλάτσα πλάτσα πλούτσα…»: Το νέο video του Τρύφωνα Σαμαρά που θα γίνει viral

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα