Μην χασετε

Ελένη Πετρουλάκη: «Οι γυναίκες δεν χρειάζεται πια να κλείνουν το φως για να μη δουν οι άντρες ότι έχουν πάρει βάρος»

Με αφορμή την ημέρα της Γυναίκας, η Ελένη Πετρουλάκη παραχώρησε συνέντευξη στην “On time” και τη Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε για τη μεγάλη αγκαλιά που δίνει καθημερινά σε δεκάδες γυναίκες. Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής και fitness expert συναναστρέφεται με πολλές γυναίκες λόγω του επαγγέλματός της, οι οποίες την εμπιστεύονται και μοιράζονται μαζί της τα προβλήματά τους.

 

“Αυτό που ζητάνε περισσότερο τώρα στην καραντίνα είναι να νιώθουν καλά στην ψυχολογία τους, να έχουν ενέργεια, να έχουν ευεξία. Έχω να διηγηθώ πολλές ιστορίες γυναικών. Έχω γίνει κάτι πια σαν ψυχολόγος. Υπάρχει βέβαια και η εμπιστοσύνη την οποία δεν έχω προδώσει ποτέ. Είναι κάτι σαν ιατρικό απόρρητο. Μου λένε από το τι περνάνε στο σπίτι τους με τα παιδιά μέχρι το πώς είναι η συζυγική σχέση τους.

Έχουν αγωνία να χάσουν γρήγορα τα κιλά, να νιώσουν όμορφα μήπως ο σύζυγός τους αλλάξει και τις θέλει πιο πολύ και δεν χρειάζεται πια να κλείνουν το φως για να μη δουν οι άντρες ότι έχουν πάρει βάρος. Έχουν συμβεί και ευτράπελα – του στιλ να έρχεται η γυναίκα χωρίς να το ξέρει ο σύζυγός της και να κρύβεται – μέχρι και χωρισμένοι άντρες που θέλουν να ξανανιώσουν. Κοινός παρονομαστής η αλλαγή στο σώμα”, ανέφερε η Ελένη Πετρουλάκη.

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα